24 / 04 / 2024

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını dile getirdi.



İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını söyledi. Kodaloğlu, bunun yanı sıra Cumhurbaşkanının 3 çocuk çağrısı ile özellikle çocuk mobilyalarında satışların çok fazla arttığını da dile getirdi.


İrfan Kodaloğlu tarafından 51 yıl önce kurulan İrfan Home, ilk günden bugüne kadar önce müşteri anlayışıyla bir evin tüm ihtiyacı olabilecek mobilya, beyaz eşya ve çeşitli elektronik eşyaları bir arada bulunduruyor.


Evlilik sezonuyla kampanyalar da yaptıklarını aktaran Kodaloğlu, “Müşterinin öncelikleri bizim için önemli. En son çıkan modelleri en kaliteli ve en uygun fiyata satmak birinci hedefimiz. Yeni evlenen çiftler için elimizde yaklaşık yirmiye yakın düğün paketi var ve yeni evlenen çiftlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünler mağazamızda bulunuyor. Bu paketleri en uygun fiyat ve taksitlerle müşterilerimize sunuyoruz” dedi.


Milliyet 


Geri Dön