26 / 04 / 2024

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.



Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında mobil tuvalet ve her türlü kabinli sistemler ile tuvalet, duş ve benzeri hizmetleri vermektir. Oto kiralama işletmeciliği ve her türlü kara deniz havanakil vasıtalarını nakliye araçlarını karavan kabin ve her türlü araç gereç kiraya vermek, kiralamak ve işletmeciliğini yapmak ve bu amaçla filolar oluşturmaktır. Her türlü taşıma araçlarını kiraya veren şahıs ve firmalardan bu amaçları kiralayarak üçüncü şahıs ve firmalara kiralamak, bu şahıs ve firmaların temsilciliğini yapmaktır.  Atık suların ve katı atıkların toplanması ile ilgili tüm kanunlar çerçevesinde nakliye boşaltım ayrıştırma, geri dönüştürme işlerini yapmak, yaptırmak ve bununla ilgili gerekli izinleri almak, ihalelere girmek, ilgili yapıları teşkil etmek ve bunlarla ilgili teknolojileri ihraç ve ithal etmektir. Menkul ve gayrimenkul nakil vasıtaları, iş makineleri, mal, hak ve kıymetleri satın alır, satar, kiraya verir veya başkasından kiralar, teminat verir veya teminata alır, bunlar üzerinde şirket leh ve aleyhinde (rehin veya ipotek dahil) ayni ve şahsi hak ve iktisap tesis eder veya bunları fek edebilir, değiştirebilir, yukarıda sayılan mal, hak ve kıymetleri kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere sermaye olarak koyabilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. İpotek tesis edebilir Kurulmuş ipotek tesis edebilir. Kurulmuş ipotek tapuda fek edebilir, kefalet verebilir, alabilir, kefil olabilir (üçüncü şahıs ve şirketlere). Her türlü taşınmaz inşa etmek, satın almak, bunları kiralamak veya satmak, bunlar üzerinde başkalarına terkin ve ipotek hakları tesis etmek veya kendi alacaklarını teminen gayrimenkul ve menkul mallar üzerinde ipotek veya rehin almak, her türlü teminatlı ve teminatsız yurt içinde ve yurt dışında istikraz  mukaveleleri akdetmek, banka ve sair müesseselerden krediler almaktır. Menkul ve gayrimenkul rehni veya kefalet alıp verebilir, değiştirebilir, çözebilir ve kaldırabilir.Şirket hertürlü tekstil ürünü alım satım ihracat ve ithalatını yapar.Şirket hertürlü elektrik ve elektronik malzeme toptan alım ve satımını yapar.Şirket hertürlü kırtasiye malzemesi ve temizlik malzemesi, kimyasal, deterjan gibi malzemelerinin alım satım ithalat ve ihracatını yapar.Şirket hertürlü Beyaz eşya,mobilya,ev tekstili,züccaciye vb işlerin toptan alım satım ithalat ve ihracatını yapar.Şirket her türlü gıda maddelerinin et ve et türlerinin alım ve satımını yapar.


Geri Dön