26 / 04 / 2024

MOBSAD, İSMOB'da hall bazlı fuar katılımıyla yer alıyor!

MOBSAD, İSMOB'da hall bazlı fuar katılımıyla yer alıyor!

MOBSAD, 28 Ocak - 02 Şubat 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İSMOB Fuarı’na, Türkiye’de ilk kez farklı bir konsept olan hall bazlı fuar katılımıyla yer alıyor.



Dünyanın en önemli 3 mobilya fuarından biri olan ve bölgenin en büyük fuarı olan Mobilya Dekorasyon Fuarı (IMOB), bu sene kapılarını İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) adı altında açıyor. Bu sene 10. yaşını kutlayan ve 400 civarında firmanın katıldığı fuar, İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 28 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türk mobilya sektörünün temelini teşkil eden zanaatkar kökenli, yüksek katma değerli mobilya üreticilerinin en seçkinlerini bir araya toplayan MOBSAD da 7 yıldır yer aldığı fuara, bu sene 41 üyesiyle katılıyor. MOBSAD, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 5. Hall’de Hall bazlı fuar katılımıyla fuarda yerini alıyor.


İSMOB, ihracatın hızlanması için önemli

Fuarda, 5. Hall içerisinde uyguladığı tek salon içerisinde 10.000 m2’lik brüt alanla yer alan MOBSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Küçük, “173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2003 yılında 430 milyon USD olarak karşımıza çıkan ihracat rakamını bugün 2 milyar USD seviyesine taşıdı. Bu rakamın daha da yukarıya çıkabilmesi için ihracatta daha aktif olmalıyız. İhracatta dünyanın ilk 5 ülkesi arasına girmek adına yürüttüğümüz çalışmalarda, MOBSAD olarak İSMOB Fuarı’nın önemli bir yer tuttuğunu düşünüyoruz” açıklamalarında bulunuyor. İSMOB Fuarı’na bu yıl, Orta Doğu, Yakın Doğu, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya endüstrisinin önemli karar vericileri katılıyor.



Geri Dön