28 / 03 / 2024

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.



MOD Gayrimenkul, aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarladığı MOD Bahçelievler projesi ile sakinlerine ideal bir yaşam sunuyor. Yatay yerleşim planı, 5.000 metrekare peyzaj alanı, balkonlu yaşamı ve merkezi lokasyonu ile bölgede öne çıkan MOD Bahçelievler’de ihtiyaçlara yönelik tüm sosyal donatılara da yer veriliyor. 


Sosyal donatılar yeşillikler içinde 

MOD Bahçelievler’de çocukları kapalı yüzme havuzu ve oyun alanlarının yanı sıra geniş bahçe içinde sosyalleşebilecekleri eğlenceli bir hayat bekliyor. Ebeveynler için ise yüzme havuzunun yanı sıra erkekler ve kadınlar için ayrı tasarlanmış fitness salonu, sauna ve buhar odası gibi günün yorgunluğunu çıkaracak sosyal imkanlar bulunuyor. Sosyal donatılar 5.000 metrekarelik geniş peyzaj alanında yer alıyor. MOD Bahçelievler, bahçe katından yeşil bir ortama açılan teraslar, doğayla iç içe yaşayan balkonlar ve ağaçlıklı bir yaşam alanı da sunuyor. 


Bölgedeki markalı konut projelerinde yaygın olarak görülen küçük daire modellerinin aksine geniş daireler sunan MOD Bahçelievler’de 2.5+1 dairelerin brütü 163 m 2 , iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m 2 ve 187 m 2 , 4.5+1 dairelerin brütü 221 m 2 olarak değişiyor. Uygun fiyatla satışa sunulan dairelerin metrekare fiyatı ise 4.950 TL.




modbahcelievler.com/


Geri Dön