19 / 04 / 2024

Modalife Ankara'da 72 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Modalife Ankara'da 72 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: Moda Life

Proje: Modalife Akyurt Evleri

Modalife tarafından yapılan Modalife Ankara projesi 31 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Hemen teslim durumdaki dairelerin fiyatları 72 bin liradan başlıyor



Ankara Akyurt otobüsleri son durağı,  TOKİ  Blokları'nın hemen yanında yükselen Modalife  Ankara  projesinde konut fiyatları 72 bin TL ile 86 bin TL arasında değişiyor. Projeden ev almak isteyenlere takas imkanı sunuluyor. Ankara'nın her bölgesinden imarlı, imarsız arsa veya tarlalar ile takas yapılabiliyor. Bu avantajlar 20 Ağustos 2012 tarihine kadar geçerli olacak. Projede evler hemen teslim durumda.


14 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan  Moda Life  Ankara projesinde çocuk oyun alanları, otopark, kamelya gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. Site girişinde güvenlik, bloklarda çift asansör, ortak mahallerde jeneratör yer alıyor. Isı ve ses izolasyonu yapılan projede merkezi ısıtma sistemi mevcut durumda. 


Akyurt Modalife Ankara'da dairelerde geniş balkon alanları, duşakabin, salonda Fransız pencereler, laminat parke zeminler, panel iç kapılar, vestiyer bulunuyor.


0312 527 13 40-41


0542 313 51 34


http://konut.modalife.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön