19 / 03 / 2024

Modda Mavişehir'de 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Modda Mavişehir'de 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Gözde Grubu - Ontan İnşaat

Proje: Modda

Gözde Grup, İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte gerçekleştirdiği insan odaklı yaşam alanlarına MODDA Mavişehir ile devam ediyor...



Modda Mavişehir projesi hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yenilikçi, yaratıcı ve modern mimarisi ile benzersiz bir yaşamı sunuyor.  2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan  Modda  Mavişehir projesi üst düzey konfor ve seçkin ayrıcalıkları her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde en ince ayrıntısına kadar planlanmış tasarımıyla yeni ev sahiplerini ve yatırımcıları bekliyor.


Yaşama aşkını, güçlü tutkuları ve sınırsız özgürlüğü yansıtan MODDA Mavişehir akıllı ev sistemi, ankastre mutfak, TV uydu sistemi, güvenlik, otopark, açık havuz, kapalı kondisyon havuzu, SPA, sauna, jakuzi, buhar odası, kar duşu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, Business Center, kapalı devre kamera sistemi, 7 / 24 özel güvenlik, cafe fitness, cafe havuz gibi ayrıcalıkları huzurunu ve mutluluğunu önemseyenler ile buluşturuyor. 


Kaliteli yaşamın yeni adresi MODDA Mavişehir ulaşım probleminin yaşanmadığı, eğitim kurumlarına, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile ihtiyaç olunabilecek her türlü ayrıntıyı çok yakınınıza getiriyor.  MODDA Mavişehir'de yer alan daireler 275 bin lira ile 601 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Modda Mavişehir de 275 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan KALI “MODDA Mavişehir İzmir’de gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizin bir yenisi. Bu projede aileleri ve daha geniş mekanlarda yaşamak isteyenleri düşündük. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde de yenilikçi ve insan odaklı yaklaşımımız ile kentin dokusuna katkı sağlayan farklı özelliklere sahip. Şehrin en gözde yerlerinden biri olan Mavişehir’de planladığımız proje yenilikçi anlayışı ile bu bölgede bir fark yaratacaktır. Modda Mavişehir sakinleri tam donanımlı sosyal tesislerde yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. 


İnşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladığımızda tek bir şey hedefledik: Yaşanabilir, her türlü sosyal ve kültürel alt ve üst yapısı tamamlanmış “yaşam merkezleri” yaratmak. MODDA Mavişehir projemizde bunu bir adım daha ileriye götürüyoruz. Beklentilerin farklılaştığı, her şeyin an be an değiştiği günümüzde daha fazlasını isteyenlere bir yaşam tarzı sunuyoruz. 


http://moddamavisehir.com

0232 343 24 24

0232 339 17 17 



projeye sor



Geri Dön