26 / 04 / 2024

MODEKO ilk kez Fuar İzmir'de!

MODEKO ilk kez Fuar İzmir'de!

Efor Fuarcılık 27. İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO) ilk kez Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de düzenleyecek. Fuara katılım geçen yıla göre yüzde yüz arttı.



Yeni Fuar, mobilya sektöründe de heyecan yarattı, büyüme hedefi yüzde yüze ulaştı. Çeyrek asırdır Uluslararası  İzmir  İhtisas Fuar Alanı'nda organizasyonu düzenleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, "Son 5 yıldır İzmir Mobilya Fuarımız MODEKO'da tüm katılımcı başvurularına olumlu yanıt veremiyorduk. Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nın tamamını en verimli şekilde kullansak dahi yaklaşık 50-60 başvuruyu kabul edemiyorduk. Çeyrek asırdır düzenlediğimiz MODEKO kabuğuna sığmıyordu. İzmir ekonomisine büyük ivme kazandıracak Yeni Fuar Merkezi toplam 337 bin metrekare ile Avrupa'nın en büyüklerinden biri konumunda olacak olması katılımcılarımızı ve katılmak isteyen sektör temsilcilerini heyecanlandırdı. MODEKO'ya adeta bir katılım yarışı var. Bu ilgiye karşın gerek katılımcılarımız, gerekse alım heyetleri ve ziyaretçilerimiz konusunda seçici olmayı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.  



24-28 Şubat 2016 tarihlerinde Fuar İzmir'de açık kalacak 27. İzmir Mobilya Fuarı MODEKO'nun tanıtım çalışmaları sektörün ulusal ve uluslararası organizasyonlarında gerçekleştiriliyor. Yurtiçinde 6 temsilcilik, Avrupa, Rusya, Azerbaycan, Ortadoğu ve İran merkezli dış temsilcilikleriyle ziyaretçi ve alım heyetleri programları oluşturuluyor. 



Hürriyet Ege







Geri Dön