29 / 03 / 2024

MODEKO kapılarını açtı!

MODEKO kapılarını açtı!

Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı.




26.  İzmir  Mobilya Fuarı (MODEKO 2015), 192 firmanın katılımıyla açıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen'in katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki açılışta, dünya mobilya tasarım trendlerini belirleyen firmaların ürettiği ürünler sergilendi.


Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı. En iyi stant tasarımı yarışmasının da düzenleneceği 5 günlük fuarı yerli ziyaretçilerin yanı sıra Arnavutluk, Cezayir, Etiyopya, Filistin, Gürcistan, Irak, İsrail, Katar, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Romanya, Sırbistan, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Ürdün, İsveç, Azerbaycan, Yunanistan, Almanya, Fildişi Sahilleri, Hollanda ve Fas'tan alım heyetleri de ziyaret edecek.





Yeni Asır


Geri Dön