19 / 04 / 2024

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.



Türkiye’nin en modern ve en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko, Mosder’in liderliğinde organize edilen İstanbul Mobilyacılar Fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’un davetlisi olarak fuara katılacak olan Modoko, binlerce profesyonel ve sektör temsilcisiyle aynı platformda yer alacak.


12-17 Ocak 2016 tarihinde Tüyap’ta gerçekleşecek olan fuarda Modoko, 10-12 numaralı salonda, geçiş standında ziyaretçilerini ağırlayacak.


Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik “Türk mobilya sektörünün ihracat payını artırmak, Türkiye’nin yanı sıra yeni pazarlarda da tanınmak için İSMOB gibi fuarları oldukça önemsiyoruz. Dünya ekonomisindeki düzensizlik ve yavaşlamaya rağmen 2015 yılında oldukça başarılı bir ivme yakalayan Türk mobilya sektörüne Modoko olarak yön verenlerden olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İSMOB’un davetiyle katılacağımız fuarın, 2016 yılı için bize yeni işbirlikleri ve yeni odak noktaları yaratacağını öngörüyoruz.“ şeklinde aktardı.


 


Geri Dön