23 / 04 / 2024

MODOKO Yönetimi yeni listesini oluşturdu!

MODOKO Yönetimi yeni listesini oluşturdu!

İstanbul´da üretilen 80 bin konutun mobilya ihtiyacının yüzde 80´ini karşılayan MODOKO´da, yönetim kurulu yeni listesini oluşturdu



Türkiye´nin istihdam ve ihracatında büyük önem taşıyan mobilya sektöründe, bir marka olarak varlığını tescil eden MODOKO, kendi içindeki hizmet ve projeleriyle de örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Proje üreten, sektörün dertlerini her platformda dile getiren ve en önemlisi çözüm üreten bir anlayışıyla çalışmalarına devam eden MODOKO Yönetimi, yeni listesini oluşturdu. Yeni listedeki yeni isimler şöyle: Mahmut Karalar- Katip Üye, Metin Fişek- Muhasip üye, Mehmet Göksu- Yönetim Kurulu Üyesi, Şadi Yılmaz-Yönetim Kurulu Üyesi, Turan İstanbulluoğlu- Yönetim Kurulu Üyesi.

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, "MODOKO artık mobilya sektöründeki önemli markalardan biridir. Bu büyük sorumluluğun ve işimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Ancak ekibimiz her zaman zirvede kalmayı başaracak güçtedir." diye konuştu. Yeni takviye ile birlikte MODOKO´da kan değişimi olduğunu ifade eden Özçelik, yönetim kuruluna katılan yeni üyelerin çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti. MODOKO´yu cazibe merkezi haline getirme çabalarının tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizen Özçelik, pazarlama iletişimine verdikleri önemin ve MODOKO´nun bilinirliği ve tercih edilir olması adına gerekli tüm çalışmaların da devam edeceğini bildirdi.


Geri Dön