19 / 04 / 2024

Moe's ABD dışında ilk İstanbul Sapphire çarşı'ya geldi!

Moe's ABD dışında ilk İstanbul Sapphire çarşı'ya geldi!

Amerika 'da hızlı ve rahat yemek alanında hizmet veren Moe 's, ilk ülke dışı yatırımını  İstanbul Sapphire'de yaptı. Firma, ikinci restoranı ay sonunda Marmara Forum 'da  açmaya hazırlanıyor...



ABD 'li restoran zinciri Moe 's Southwest Grill Amerika dışında ilk yatırımını Türkiye 'de yaptı. İstanbul Sapphire çarşı 'da ilk mağazasını açan marka, 7 yıl içerisinde 40 mağaza açarak 800 kişiye istihdam sağlayacak.

40 mağazaya 20 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyleyen Moe 's Southwest Grill Başkanı Paul Damico, Türkiye 'de Moe 's tarzı markaların son 5 yıldaki   büyüme hızlarını incelediklerini ve yatırım kararına vardıklarını söyledi. İkinci mağazalarını bu ay sonu Marmara Forum 'da açacaklarını belirten Damico “Yıl sonuna kadar İstanbul 'da mağaza sayımız 4 olacak. 2012 'de ise Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep,  Adana  gibi illerde de olacağız ” diye konuştu. Damico, ilk yıl 1 milyon, 5 yıl içerisinde de 20 milyon lira ciro hedeflediklerini sözlerine ekledi.

YEMEK SÜRESİ 30 DAKİKA

DOTS Başkanı David Mehmet Ergisi de “Biz burrito, taco, nacho, salata ve fajita gibi ürünleri hızlı servis edip, insanların yemek için ayırdıkları zamanı yarım saate düşürebiliyoruz. Damak tadına hitap ederken, vakitlerini almıyoruz ” diye konuştu.

STAR Ekonomi


Geri Dön