20 / 04 / 2024

Mogan Garden Evleri

Mogan Garden Evleri

Firma: Batı Sistem Yatırım İnşaat

Proje: Mogan Garden

Mogan Garden Evleri, 42 bin metrekare toplam inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Daire alanlarının 96 metrekare ile 270 metrekare arasında değiştiği projede 216 adet daire yer alıyor...



Dairelerin başlangıç fiyatının 233 bin TL olarak belirlendiği Mogan Garden Evleri, Batı Sistem Yatırım İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 9 bloktan oluşuyor. 


Ödemelerin taşındıktan sonra yapılacağı  Ankara   Mogan Garden  projesi;  özel açık oturma alanları, geniş peyzaj ve spor alanları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık ve kapalı fitness alanı, sauna, buhar banyosu gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Mogan Garden Evleri, 216 adet daireden meydana geliyor. Ankara  Gölbaşı Eymir Mahallesi'nde yaşama geçirilen proje, 24 bin 360 metrekare arsa alanına sahip. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Mogan Garden Ankara projesi, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks ve 5+1 bahçeli dubleks daire tiplerinden meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 42 bin metrekare olarak belirlendi. 


Tapulu satışların yapılacağı Mogan Garden Evleri içerisinde yer alan dairelerin alanları 96 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede satış süreci 1 Ekim'de başlıyor. 


Mogan Garden Evleri iletişim bilgileri

Tel: 444 6 348

Web: www.mogangarden.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön