29 / 03 / 2024

Mogan Garden projesi

Mogan Garden projesi

Firma: Batı Sistem Yatırım İnşaat

Proje: Mogan Garden

Dairelerin satış sürecine 1 Ekim'de başlanacak olan Mogan Garden projesi, Ankara Gölbaşı Eymir bölgesinde hayata geçiriliyor. Batı Sistem Yatırım İnşaat imzası taşıyan proje, 24 bin 360 metrekare arsa alanına sahip...



1 Ekim itibariyle yüzde 20 oranında lansman indirimi ile konut satışlarına başlanacak olan Mogan Garden projesi kapsamında daire satışlarında yüzde 1 KDV uygulanacak. 


Mogan Garden Ankara'nın sosyal imkanları arasında;  özel açık oturma alanları, geniş peyzaj ve spor alanları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık ve kapalı fitness alanı, sauna, buhar banyosu mevcut.


İçerisinde toplam 216 adet dairenin bulunduğu Mogan Garden projesi, Batı Sistem Yatırım İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Projede tapulu satışlarda ödemeler taşındıktan sonra yapılacak. 


Konutların 233 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu  Ankara   Mogan Garden  projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks ve 5+1 bahçeli dubleks olarak tasarlandı. 


17 bin 600 metrekaresi peyzaj için ayrılan Mogan Garden projesi, Ankara Gölbaşı Eymir bölgesinde inşa ediliyor. 24 bin 360 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 9 bloktan meydana geliyor. 


Mogan Garden iletişim

Tel: 444 6 348

Web: www.mogangarden.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön