18 / 04 / 2024

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.



Altındağ Belediyesi, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla hem yurtiçinde hem de vurt dışında örnek olmaya devam ediyor. 


Tecrübelerini suın dışına aktaraıı Altındağ Belediyesi, yurt dışındaki yerel idareler (aralından da takip ediliyor. Özellikle Altındağ Belediyesi'nin uyguladığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları birçok l'arklı ülke tarafından inceleniyor. Her hafta farklı ülkelerden heyet ağırlayan Altındağ Belediyesi'nin bu seferki misafirleri Moğolistan'dan. 


Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altuıdag Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. 

Ortaya koyduğu başardı projelerle uluslararası arenada ödüller de alan Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı. Moğolistan Belediyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında gerçekleşen sunumda Altındağ Belediyesi'nin tecrübeleri paylaşıldı.


Ankara Güçlü Anadolu


Geri Dön