29 / 03 / 2024

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında kuruldu.


Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Elektrik enerjisi üretim tesisi ve bilhassa yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş, rüzgar, biokütle gibi kaynaklarkullanılarak, elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji üretim santrallerinin kurulmasında, mühendislik ve taahhüt işlerini,enerji ölçüm işlerini, tasarımını, fizibilite ve çevre etki değerlendirmesini, danışmanlığını, ünitelerinin iç ve dış ticaretini, anahtar teslimi sahada kurulumunu, işletmeye alınmasını, işletilmesini ve bakım servisini yapmak ve yaptırmak 2. Elektrik enerjisi üretim tesislerinin sahada kurulumunda, her türlü Sağlık ve emniyet tedbirleri alınmasında, projenin yönetilmesinde, yapılan işlerin kalite kontrollerinin yapılmasında mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi Adres; Mehmet Akif Mahallesi Acun Sk.No:29 B Ümraniye 


Geri Dön