20 / 04 / 2024

MOL, 12. mağazasını Bursa'da açacak

MOL, 12. mağazasını Bursa'da açacak

MOL'ün 12. mağazası, Bursa'da 16 Eylül Çarşamba günü açılacak



MOL ve Wenice Kids İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, Nilpark Alışveriş ve İş Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "MOL ve Wenice Kids Bursa"nın, alışveriş ve iş merkezi bünyesinde 16 Eylülde açılacağını bildirdi.

Özdemir, Bursa halkının kaliteli ürünleri toptan fiyatına perakende satın alabilmeleri için hem okulların açılışından hem de Ramazan Bayramı'ndan önce hizmet vermeye başlayacaklarını belirterek, tüketicilerin yoğun ilgisi yüzünden meydana gelebilecek aşırı kalabalık nedeniyle mağaza açılışlarını saat 23.00'e kaydırdıklarını kaydetti.

Sahur vaktine kadar sürecek Nilpark'daki mağaza açılışları sebebiyle çok özel bir kampanyaya imza atmaya hazırlandıklarına da değinen Özdemir, "(Kendinize ne kadarlık alışveriş yaparsanız, çocuğunuza o kadarlık ürün bedava. MOL'a gelin, kalitesiz ve pahalı giyinmeye mola verin) sloganıyla tüm Bursalıları Nilpark'a bekliyoruz" diye konuştu.

-"AÇILIŞA 40 BİN KİŞİ BEKLENİYOR"-
Özdemir, açılışa 40 binin üzerinde kişinin ilgi göstereceğini tahmin ettiklerini vurgulayarak, Bursa pazarına Nilpark'ta giren MOL mağazasından alışveriş yapanlar için 40 bin tişört ve Wenice Kids için ise 5 bin okul çantası dağıtacaklarını belirtti.

MOL'ün kuruluş sürecine ilişkin bilgi de veren Özdemir, İstanbul'da 1,5 yıl önce "Merter Markalar Birliği" diye bir platform oluşturduklarını anımsatarak, şunları kaydetti: "78 firma ile 'Türkiye'yi sevmek, Türkiye'de üretmektir. Türkiye'de üretim için güç birliği' diye aramızda bir iletişim kurduk. İlk önce 78 firma bir araya gelmiştik, ama daha sonra bu çığ gibi büyüdü. 528 firma ile birlikte bir yapı oluşturduk. Sadece Türkiye'de üreterek geliştirdiğimiz Türk kalite sistemini yarattık. Yeni nesil iş adamları, Türkiye'yi yeniden tekstil üretiminde ayağa kaldırmak ve kendi markalarıyla dünyaya "Made in Turkey"i sunmak için yola çıktı." Özdemir, bir MOL mağazasında 130 kişi çalıştığını, yıl sonuna kadar da yaklaşık 10 bine yakın kişiyi sadece MOL mağazalarında istihdam edeceklerini belirterek, yaratılacak toplam istihdamın 2010 yılı sonuna kadar 30 bin kişiye
ulaşacağını vurguladı.

Wenice Kids Fashion'ın, 52 ülkede 400'ü aşkın mağaza ve bin 100 satış noktası ile çocuk giyiminde dünya markası olduğunu ifade eden Özdemir, yurt dışında en çok mağazaya sahip firma olduklarını ve sadece Türkiye'de üretim yaptıklarını söyledi. Özdemir, kendilerinin global markaların ne yaptığıyla değil ne yapmadığı
ile ilgilendiklerine dikkati çekerek, "Yenilikçi olmaya gayret ediyoruz. Mağazacılıkta dünyada ilk psikolog kullanan firmayız" dedi.
AA


Geri Dön