25 / 04 / 2024

MOL, 12. mağazasını Bursa'da açtı!

MOL, 12. mağazasını Bursa'da açtı!

Tamamı Türkiye'de üretilen tekstil ürünlerini satışa sunulduğu mağazası "MOL"ün 12. şubesi, Bursa'da açıldı



Merkez Nilüfer ilçesindeki Nil Park Alışveriş ve İş Merkezi'nde saat 23.00'da gerçekleştirilen mağazanın açılışı dolayısıyla düzenlenen "Made In Turkey" kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, kapıların açılmasıyla birlikte tekstil ürünlerine akın etti. Firmanın açılış günü dolasıyla düzenlediği kampanyada yanlarında "Made In Turkey" yazılı herhangi bir tekstil ürünü getiren vatandaşlar, 21 liraya takım elbise aldı. Takım elbiseler kısa sürede tükendi.

MOL ve Wenice Kids İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu anda Türkiye'de özellikle en geniş model ve koleksiyonların sergilendiği ilk 3 mağazadan birinin açılış törenini yaptıklarını bildirdi. Bursa mağazasının bir örneğinin yılbaşından önce Köln'de açılacağını ifade eden Özdemir, "Burada aslında bir test çalışması yapılacak. Bursa'yı seçmemizin nedeni tekstildeki gücüdür. Tekstil sanayisinde bugüne kadar gösterdiği performansı ve Bursa halkının özellikle alışverişe gösterdiği tepki bizim için önemliydi. Buradaki performansımız Avrupa'da göstereceğimiz performansımızın göstergesi olacak" dedi.

Özdemir, mağazadaki tüm ürünlerin Türkiye'de üretildiğini ve tüm dünyaya ihraç edildiğini kaydetti. MOL ve Wenice Kids olarak Türkiye'de 21, Avrupa ve Körfez bölgesinde 29 inşaatlarının devam ettiğini belirterek, "Uluslararası bütün yatırımları yurt dışı yatırımcılar karşılıyor. Bu yatırımcılar arasında dünya devleri var" diye konuştu.
AA

MOL'un 12'nci mağazası Bursa'da açılıyor!


Geri Dön