29 / 03 / 2024

MOL'ün merkez binası 12 Kasım'da hizmete girecek!

MOL'ün merkez binası 12 Kasım'da hizmete girecek!

MOL'ün, Merter'de 5 bin 400 metrekare alana kurulan yeni merkez binası, 12 Kasım Perşembe günü hizmete girecek



MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, Merter'de açılışını gerçekleştirecekleri yeni merkezlerinin 7 milyon dolara mal olduğunu ve önümüzdeki 2,5 ayda aldıkları siparişlerden 30 milyon avro gelir elde etmeyi hedeflediklerini bildirdi.

MOL'den yapılan yazılı açıklamada, tamamı Türkiye'de üretilen tekstil ürünlerinin satışa sunulduğu MOL'ün, Merter'de 5 bin 400 metrekare alana kurulan yeni merkez binasının 12 Kasım Perşembe günü hizmete gireceği kaydedildi.

Açıklamada, aynı zamanda "Avrupa'nın en büyük toptan ve perakende mağazası" olma özelliği taşıyan merkezde, 84 bin ürünün, piyasa fiyatlarından yüzde 40 indirimli olarak satışa sunulacağı belirtildi.

MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, yeni merkez binasının Türk tekstilinin yurt dışında temsil edilmesi, yurt dışından gelen firma temsilcilerinin ağırlanması ve ürün çeşitliliği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Özdemir, "Yeni merkezimiz 7 milyon dolara mal oldu. Hedefimiz, önümüzdeki 2 buçuk ayda aldığımız siparişlerden 30 milyon avro gelir elde etmek" değerlendirmesinde bulundu.

12 Kasım Perşembe günü Merter ile aynı anda Denizli, Tekirdağ ve  İzmir  mağazalarının da açılacağını belirten Özdemir, şöyle devam etti:

"Açılışa elinde 'Made in Turkey' yazılı herhangi bir ürünle gelen herkese büyük bir sürprizimiz olacak. Merter'den sonra toptan ve perakende satış mağazalarının ikincisini Laleli'de, üçüncüsünü de Osmanbey'de faaliyete geçireceğiz. Şu anda 18 MOL mağazası faaliyette, 21 MOL mağazasının inşası sürüyor, 89 MOL mağazasının da sözleşmesi imzalandı. MOL olarak şu an ikinci faza geçtik. Artık stokları tüketen olmaktan çıkıp modayı ve trendi belirleyen bir grup olacağız. Türkiye'nin son zamanlarda yaptığı atılımlar, ülkenin fark
edilmesini sağladı. Şu anda ABD'den, Avrupa'dan, Kazakistan'a kadar birçok uluslararası fon ve yatırımcı bizimle ilgileniyor. Pek çok ortaklık ve işbirliği teklifi alıyoruz."
AA


Geri Dön