26 / 04 / 2024

MOL'ün Şanlıurfa açılışında izdiham!

MOL'ün Şanlıurfa açılışında izdiham!

İndirimli mağazalar zinciri MOL'ün Şanlıurfa Mozaik Alışveriş Merkezi içerisindeki açılışı da olay yarattı.



 Çevre illerden de binlerce insanın akın ettiği mağazadaki ürünler 15 dakika içerisinde bitti.


Daha önce açtığı mağazalarda yaşanan yoğunlukla adından söz ettiren MOL'ün Şanlıurfa açılışı da olaylı oldu. Alınan güvenlik önlemine rağmen kepenklerin açılmasıyla birlikte yüzlerce kişi biran önce mağazaya girmek isteyince izdiham yaşandı. Bazı küçük çocuk ve kadınların ezilme tehlikesi geçirdiği açılışta, mağazaya girmeyi başaranlar raflarda duran ürünleri 15 dakika içerisinde tüketti.

MOL CEO'su Oktay Özdemir, çok büyük bir duyuru yapmamalalarına rağmen insanların açılışı günlerce önceden haber aldıklarını ve çevre illerden gelenlerin de katılımı ile büyük yoğunluk yaşandığını söyledi. 15 dakika içerisinde 45 bin parça ürün satıldığını ve tüm malların tükendiğini söyleyen Özdemir, mağazanın iki gün kapalı kalacağını belirtti.

Geçen hafta İstanbul'da açıtıkları mağazalarda izdiham korkusu nedeniyle açılış duyurusu yapamadıkları ancak buna rağmen büyük bir ilgi olduğunun altını çizen Özdemir, "Fatih'te açtığımız Mol Ev'de iki günde 500 bin TL ciro yaptık. Bundan sonra açacağımız mağazlarda da benzer bir performansı yakalayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da mağazalar zinciri açmak için gerekli anlaşmaları tamamladıklarını ve şimdi de Dubai için görüşmeler yaptıklarını kaydeden Özdemir, "Orası da tamam gbi. Sultan Holding'le beraber Dubai'de MOL Vip zincirleri kuracağız" dedi.
 
Hürriyet


Geri Dön