19 / 04 / 2024

Moment Beştepe projesi satışa çıktı!

Moment Beştepe projesi satışa çıktı!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.



Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, 25 yıllık deneyimini; ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Başkentin yeni gözdesi Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor.


Türkiye gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Moment Yapı, yepyeni bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle sektöre yeni bir soluk getirecek.


Moment Yapı 25 yıllık birikimini ev konforunu işyeriyle buluşturan yaşam ve çalışan odaklı "yeni nesil" ofis projesi, Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Moment Beştepe'de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacak.


Seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek.


İç düzenlemesi tamamlanmış olarak teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı'ndaki kafelerde hem arkadaşlarıyla sohbet etme imkânı bulacak hem de sıcacık kahvelerini yudumlayabilecek.



Moment Beştepe projesi satışa çıktı!



İki blokta 330 ofis 22 ticari ünite


Moment Beştepe içindeki workshop, seminer, toplantı salonları da ofis çatısı altında her tür ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı.


Moment Beştepe'deki "ortak kullanımlı çalışma ve sosyalleşme alanları", bir yandan toplantı yaparken bir yandan da telefon, faks, internet, çay, kahve, atıştırmalık gibi ihtiyaçlara ulaşmak için tasarlandı.


Moment Beştepe, 15 katlı iki blokta 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşuyor. Ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 198 metrekare arasında değişen proje, "mutlu çalışanlar" mottosuyla çarpıcı sosyal alanlar sunuyor.



Moment Beştepe projesi satışa çıktı!



Hiç kapanmayacak ufuk çizgisi


Moment Beştepe, Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bulunduğu Ankara'nın yeşili en yoğun lokasyonunda yükseliyor. Moment Beştepe bu avantajı ile keyifli bir manzaraya ve hiçbir zaman kapanmayacak geniş bir ufka bakıyor.


Çok özel bir konum...


Yaşam ve çalışan odaklı Moment Beştepe Ofis, ulaşım olanaklarıyla Ankara'nın artan trafik yüküne alternatifler sunuyor. Proje, Konya Yolu'na 500 metre, İstanbul Yolu'na 500 metre, Kızılay'a 7,4 km, Tunalı'ya 7,5 km, Çevre Yolu'na 17 km, Eskişehir Yolu'na 2 km, otobüs terminaline 500 metre, Esenboğa Havaalanı'na 30 km uzaklıkta bulunuyor.


Moment Beştepe, otobüs durağına 200 metre, Bahçeli ve Söğütözü metro istasyonlarına ise sadece 500 metre uzaklıkta... Moment Beştepe Ofis'in ev konforunu işyerine taşıyan ofisleri, lansmana özel ve peşin alım indirimleriyle satışa sunuluyor.


Temiz havayı içeri davet ediyor


Günümüz ofislerinin en büyük sorununa yanıt veren proje, tamamen açılabilir pencerelerle temiz havayı ofislere davet etmek üzere tasarlandı. Moment Beştepe Ofis içindeki teras bahçeler de yeşille iç içe ferah bir ortam yarattı.



Proie Künyesi:

Proje adı: Moment Beştepe 

Yapımcı Firma: Moment Yapı 

Proje Türü: Ofis 

Lokasyon: Beştepe Blok Sayısı: 2 Kat Sayısı: 15 Ofis Sayısı: 330

Ofis Büyüklükleri: brüt 83/198 metrekare

Proje Bedeli: 80 milyon dolar

Başlangıç / Teslim Tarihleri: Eylül 2015/Aralık 2017

Ulaşım:

Kızılay : 7,4 km

Tunalı Hilmi Caddesi: 7,5 km

Otobüs Durağı: 200 metre

Çevre Yolu: 17 km

Eskişehir Yolu: 2 km

Esenboğa Havaalanı: 30 km

Konya Yolu: 500 metre

İstanbul Yolu: 500 metre

AŞTİ (terminal): 500 metre

Metro (Bahçeli-Söğütözü durakları): 500 metre


Proie Müellifleri:

Mimari Tasarım: Gökhan Aksoy Mimarlık

Elektrik Mühendislik: Ovacık Mühendislik

Mekanik Mühendislik: Bahri Türkmen

Statik/Betonarme: Yüksel Proje

Peyzaj Tasarım: Dalokay Design Studio

Konsept Geliştirme, Satış&Pazarlama Danışmanlığı: Servotel




Telefon: 444 74 01 

Web: www.momentyapi.com.tr



Haber Milliyet gazetesinde şöyle yer aldı...


Moment Beştepe külliyeye komşu oluyor...

Moment Yapı tarafından Ankara’da hayata geçirilen Moment Beştepe projesi konumu itibariyle Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı külliyesine komşu oldu.

80 milyon dolar yatırımla inşa edilen  Ankara  Moment Beştepe projesinde büyüklükleri brüt 83 ile 198 metrekare arasında değişen toplam 330 ofis yer alıyor. Aralık’ın ikinci haftası resmi satışları başlayacak proje 15 katlı 2 bloktan oluşurken, metrekare satış fiyatları 7 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan proje için ‘bilenen ofislerden çok farklı’ olacağını söyleyen Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, arsasını 15 yıl önce alarak 3-4 yıldır üzerinde çalıştıklarını vurguladı. 


Google konseptli

Şirketin ünlü arama motoru Google’nın çalışma ofislerini andıran bir projeyi başkente taşıdığını belirten Uyar, uyku odalarının dahi olduğu  Moment Beştepe’de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacağını   söyledi. Uyar, “Ofis çalışanları seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek” dedi.   

Projenin iç düzenlemesi de tamamlanmış olarak teslim edileceğini anlatan Uyar, şöyle devam etti: “Çalışanlar, Mola Sokağı’ndaki kafel  erde bir araya gelebilecek. Moment Beştepe içindeki workshop, seminer, toplantı salonları da ofis çatısı altında her tür ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı. Ayrıca Moment Beştepe’deki “ortak kullanımlı çalışma ve sosyalleşme alanları”, bir yandan toplantı yaparken bir yandan da telefon, faks, internet, çay, kahve, atıştırmalık gibi ihtiyaçlara ulaşmak için tasarlandı. Günümüz ofislerinin en büyük sorununa yanıt veren proje, tamamen açılabilir pencerelerle temiz havayı ofislere davet etmek üzere tasarlandı.” 


Milliyet




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul'da son 3 yılda 1,5 milyon metrekare ofis talebi oluştu. Bu rakamın gelecek 5 yılda Türkiye genelinde 5 milyon metrekareye ulaşacağını tahmin ettiklerini belirten Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, İstanbul gibi Ankara'da da ofis ihtiyacının artacağını düşünüyor. Ankara Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ve Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında inşa etmeye başladıkları ofis projesi Moment Beştepe'nin tanıtımını İstanbul'da gerçekleştirdi. Burada gazetecilere açıklama yapan Uyar, arsasını 15 yıl önce satın aldıkları projenin bölgedeki son yatırım olduğunu belirterek, projelerine talebin yüzde 15'inin Ankara içinden gelmesini beklediklerini kaydetti. Moment Beştepe'deki ofisleri tamamen dayalı döşeli şekilde teslim edeceklerini açıklayan Uyar, metrekare fiyatının 7 bin lira ile 10 bin lira arasında değiştiğini söyledi. 85 bin metrekare kapalı alanı bulunacak projede 330 ofis, 22 ticari birim, 600 kapasiteli de otopark bulunacak. Ticari üniteleri satmayacaklarını belirtti. Kamu ya da özel sektöre toplu kiralama da yapabileceklerini kaydetti. Aralık 2017'de teslimi planlanan projenin 80 milyon dolar yatırım bedeli bulunuyor. Projeye şu ana kadar avukatlar, mali müşavirler, serbest meslek sahipleri ve danışmanlar ilgi gösterdi. Mimar Gökhan Aksoy, projeyi devasa bir yapıt şeklindense daha insan ölçekli olması için 5 parça şeklinde tasarladıklarını söyledi.


Arif Bayraktar/Zaman



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne komşu konumda yer alan Moment Beştepe görücüye çıktı. Küçük metrekareli ofis ihtiyacını giderecek projede metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor.


Mo­ment Ya­pı ta­ra­fın­dan An­ka­ra­’da in­şa edi­le­cek olan Beş­te­pe ofis pro­je­si­nin ilk ta­nı­tı­mı ya­pıl­dı. Şir­ke­tin Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Tur­gut Uyar, “P­ro­je­miz Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Kül­li­ye­si­’ne kom­şu yük­se­le­cek. 

 

Biz bu ara­zi­yi 15 yıl ön­ce al­dık. Ya­ni as­lın­da biz Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Kül­li­ye­si­’ne kom­şu de­ği­liz, kül­li­ye bi­ze kom­şu gel­di. Bu­ra­da kü­çük ofis ih­ti­ya­cı olan yer­li ve ya­ban­cı şir­ket­le­rin güç­lü ta­le­bi ol­du­ğu­nu söy­le­ye­bi­li­riz. Bu pro­je bi­zim göz­be­be­ği­miz. 3-4 yıl­dır pro­je üze­rin­de ça­lı­şı­yo­ruz. Çok fark­lı kon­sept­te bir pro­je ol­du­” de­di. 

 

FİYATIMIZ UYGUN

 

Mo­ment Beş­te­pe pro­je­sin­de ofis­le­rin met­re­ka­re­si 7 bin li­ra­dan baş­lı­yor. Bu fi­yat­la­rın mer­ke­zi ko­num­da­ki bir pro­je için pa­ha­lı ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Uyar; “Son dö­nem­ler­de An­ka­ra­’da­ki pro­je­le­rin İs­tan­bu­l’­la ya­rış­tı­ğı ak­ta­rı­lı­yor. An­cak bu doğ­ru de­ğil. Biz met­re­ka­re­si 7 bin li­ra­dan sa­tı­şa çı­ka­ra­ca­ğı­mız bu pro­je­yi İs­tan­bu­l’­da mer­ke­zi bir lo­kas­yon­da yap­say­dık fi­ya­t­lar ke­sin­lik­le bu­nun çok da­ha üs­tün­de olur­du. Res­mi sa­tış­la­rı­mız ara­lık ayı­nın ikin­ci haf­ta­sı baş­la­ya­ca­k” bil­gi­si­ni ver­di.  


Yatırım değeri 80 milyon dolar

 

Ar­sa ha­riç 80 mil­yon do­lar ya­tı­rım­la ha­ya­ta ge­çi­ri­len pro­je­de bü­yük­lük­le­ri brüt 83 ile 198 met­re­ka­re ara­sın­da de­ği­şen top­lam 330 ofis yer alı­yor. 15 kat­lı 2 blok­tan olu­şan Beş­te­pe­’de tes­lim­ler ise Ara­lık 2017 ola­rak plan­la­nı­yor. Ofis­le­rin al­tın­da 22 adet­te ti­ca­ri üni­te bu­lu­na­cak.


İstanbul’a gelmeyi isterim


An­ka­ra dı­şın­da pro­je­ler yap­mak için ­de ara­zi bak­tık­la­rı­nı be­lir­ten Uyar, “Mo­ment Ya­pı 25 yıl­lık bir şir­ket. Biz bugü­ne ka­dar bir­çok pro­je­ye im­za at­tık. Son pro­je­miz olan Beş­te­pe de bu bi­ri­ki­min ürü­nü. Ev kon­fo­ru­nu iş­ye­riy­le bu­luş­tu­ran ya­şam ve ça­lı­şan odak­lı “ye­ni ne­si­l” bir ofis pro­je­si. Biz bu tür pro­je­le­ri An­ka­ra dı­şı­na da ta­şı­ma­yı çok is­ti­yo­ruz. Özel­lik­le İs­tan­bul be­nim ha­ya­lim di­ye­bi­li­rim. Bu­ra­da iyi bir lokas­yon­da ara­zi ge­liş­tir­di­ği­miz tak­tir­de ara­zi­ye uy­gun her tür­lü pro­je ya­pa­bi­li­riz. Sa­de­ce İs­tan­bu­l’­la da sı­nır­lı de­ğil is­te­ği­miz. Şir­ket ola­rak ge­le­cek dö­nem­de An­tep ve İzmir’­de de pro­je­ler yap­ma­yı amaçlıyoruz” bil­gi­si­ni ver­di. 


Bugün/ Emine Açar


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Moment Yapı, Ankara'da yeni yatırımı için kolları sıvadı. Şirket, Google'ın çalışma ofislerini andıran projeyi Beştepe'de hayata geçirecek. Külliye'ye komşu olacak projede uyku odaları da var

Moment Yapı, son dönemde gayrimenkul yatırımlarının önemli adreslerinden biri olan Ankara'da, farklı bir projeye imza atıyor. Şirket, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın çalışma ofislerini andıran bir projeyi başkentin yeni gözde mekânlarından Beştepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. Proje, farklı mimarisinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, bakanlıklar, üniversiteler, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor. 


UYKU ODALARI VAR 

Uyku odalarının dahi olduğu Moment Beştepe'de ofis alanların çok özel imkânlara sahip olacağını ifade eden Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, "Ofis çalışanları seyahatten döndüklerinde ya da uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak. Günün stresini yoga odasında atabilecek" dedi. 


PENCERELER AÇILABİLİYOR 

İç düzenlemesi tamamlandıktan sonra teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı'ndaki kafelerde bir yandan arkadaşlarıyla sohbet etme imkânı bulacak bir yandan da kahvesini yudumlayabilecek. Moment Beştepe içindeki workshop, seminer, toplantı salonları da ofis çatısı altında her tür ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı. Ayrıca projedeki ortak kullanımlı çalışma ve sosyalleşme alanları tasarlandı. Günümüz ofislerinin en büyük sorunu olan temiz hava ihtiyacına yanıt verdiklerini söyleyen Uyar, "Tamamen açılabilir pencereler temiz havayı ofislere davet etmek üzere dizayn edildi. Moment Beştepe Ofis içindeki teras bahçeleriyle de yeşille iç içe ferah bir ortam yarattık" dedi. 


İKİ BLOKTA 330 OFİS

Moment Beştepe, 15 katlı iki blokta 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşuyor. Ofis büyüklükleri 83 ila 198 metrekare arasında değişen proje, lokasyon olarak da iddialı bir konumda bulunuyor. Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bulunduğu bölgede yer alıyor.


Sabah



Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Moment Yapı, Gayrimenkul projelerinin son dönemde yeni adreslerinden biri olan Ankara’da, farklı bir projeye imza atıyor. Şirket, dünyaca ünlü arama motoru Google’nın çalışma ofislerini andıran bir projeyi başkentin yeni gözde mekânlarından olan Beştepe’de hayata geçirmek için düğmeye bastı.  Proje farklı mimarisinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor. 

15 katlı iki blok

Moment Beştepe, 15 katlı iki blokta 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşuyor. Ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 198 metrekare arasında değişen proje, lokasyon olarak da iddialı bir konumda bulunuyor. Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bulunduğu Ankara’nın yeşili en yoğun bölgesinde yer alıyor.  Öte yandan Moment Beştepe Ofis, ulaşım olanaklarıyla Ankara’nın artan trafik yüküne alternatifler sunacak. Proje, Konya Yolu’na 500 metre, İstanbul Yolu’na 500 metre, Kızılay’a 7.4 km, Tunalı’ya 7.5 km, Çevre Yolu’na 17 km, Eskişehir Yolu’na 2 km, otobüs terminaline 500 metre, Esenboğa Havaalanı’na 30 km uzaklıkta bulunuyor.  Proje toplu taşım merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Bodrum Mandarin’e Londra’dan 2 ödül

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 2014 yılında hizmete açılan, Akdeniz’in en lüks resort projesi Mandarin Oriental Bodrum, 23 Kasım’da Londra’da düzenlenen, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da 2 ödüle birden layık görüldü. Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında birçok otelin katıldığı yarışmada, Türkiye’den ödül alan tek otel olan Mandarin Oriental, Bodrum, Architecture - New Build (Mimari - Yeni Yapı) ve Interior Design - Spa&Wellness (İç Mimari - Spa & Wellness) kategorilerinde rakiplerini geride bıraktı

Star 





Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Moment Yapı, Cumhurbaşkanlığı sarayının karşısında yaptığı Moment Beştepe Ofislerini satışa çıkardı. Büyüklükleri 83 ile 198 metrekare arasında değişen ofislerin metrekaresi 7 ila 10 bin liradan satılacak 

Moment Yapı, Ankara Beştepe ofislerinin satışlarına önümüzdeki hafta başlayacak. 15 katlı 2 blokta 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşan Moment Beştepe Ofislerinin metrekaresi 7 ila 10 bin liradan satılacak. Projeyle ilgili bilgi veren projenin müteahhidi Turgut Uyar, "Proje 10 bin 500 metrekarelik bir arsa üzerinde kurulu. Henüz satışa başlamadık ama projenin yüzde 10'u için rezervasyon yapıldı" dedi. 

UYKU ODASI 
Moment Yapı, farklı bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle, ofislere uyku odası getirdi. Bu ofisleri diğer projelerden ayıran en önemli özellik ise, ofis sahipleri seyahatten döndüklerinde ve uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek. 

Özgür Düşünce


Geri Dön