25 / 04 / 2024

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 65'i sahipleri buldu!

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 65'i sahipleri buldu!

AC Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri 6 Şubat Cuma günü atıldı. Törene, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz katıldı.



AC Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri 6 Şubat Cuma günü atıldı. İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla düzenlenen temel atma törenine projeden konut alan çok sayıda daire sahibi de katıldı.


Moment İstanbul, Anadolu Yakası’nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal’da 100 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Kartal’ın E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul, estetik mimarisi ve donatılarıyla bölgenin gözbebeği.


44 KATLI İKİ KULEDE 731 KONUT


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede dairelerin % 65’i sahiplerini bulurken, 269.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor. Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. Proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor.


 

Yeni Akit 


Geri Dön