18 / 04 / 2024

Mon Reve Eyüp Titanic Hotel'de tanıtıldı!

Mon Reve Eyüp Titanic Hotel'de tanıtıldı!

Eyüp'te; Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın güç birliği yaparak gerçekleştirdiği MonReve Eyüp projesi, modern bir yaşam alanı olarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor.



"bubenimruyam.com" web sitesi üzerinden 450'nin üzerinde ön talep alan Mon Reve Eyüp projesi, lansman öncesi fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenlere Titanic Hotel'de bir kahvaltıyla tanıtıldı. Mon Reve Eyüp, bu buluşmada konut satın almak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 


MODERN YAŞAM 


Eyüp'te; Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın güç birliği yaparak gerçekleştirdiği MonReve Eyüp projesi, modern bir yasam alanı olarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Aile konseptine uygun tasarlanan projede; 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan 116 daire var. 


İSTANBUL'UN EN BÜYÜĞÜ


Dairelerin büyüklükleri 138 m2 ile 536 m2 arasında değişiyor. Dairelerin konfor dışındaki en önemli özelliği, standartların üzerindeki 3.10 m'lik tavan yüksekliği. 


1.500 m2'lik alanı kaplayan sosyal tesisleriyle, Mon Reve Eyüp'te İstanbul'daki konut projeleri arasında en büyük sosyal donatılarından birine sahip. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön