26 / 04 / 2024

Monumento Kartal satılık daire!

Monumento Kartal satılık daire!

Firma: Kuzeyyıldızı İnşaat

Proje: Monumento Kartal

Teslimlerin gelecek yıl yapılacağı Monumento Kartal satılık daire fiyatları ve proje ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...




Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. imzasıyla 5 bin 111 metrekarelik arsa alanında yükselen  Monumento Kartal  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirildi.


 İçerisinde 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans dairenin bulunduğu Monumento Kartal projesi 15 kattan oluşuyor.Projedeki 1-11. katlar arasında homeofisler, 11. kattan sonra rezidanslar bulunuyor. Monumento Kartal satılık daire fiyatları'nın bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 



 Tek blok şeklinde yükselen Monumento Kartal projesinin satış süreci devam ediyor. Monumento Kartal satılık daire bilgileri şöyle: 



Monumento Kartal satılık daire: 


Monumento Kartal projesinin ofisleri 73 metrekarelik birimler için 329 bin liradan başlıyor. Monumento Kartal satılık daire fiyatları içinse projenin satış ofisinde bilgi verilebiliyor. Monumento Kartal satılık daire fiyatları için 0216 306 01 44 numaralı telefondan projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 



Monumento Kartal ödeme planı: 


Banka kredisi ile alım yapıllabilen Monumento Kartal ödeme planı 'nda aynı zamanda firma bünyesinde sağlanan esnek ödeme planları ile de daire ve ofis sahibi olunabiliyor. 


 Monumento Kartal satılık daire!



Pendik Marina, Anadolu Adalet Sarayı, Sabiha Gökçen Havaalanı, TEM, E5 ve metroya yakın lokasyona sahup olan Monumento Kartal projesinde kuaför, kurye, kargo hizmetleri, otopark ve kuru temizleme gibi imkanlar  sunuluyor. 


Monumento Kartal teslim tarihi: 


Monumento Kartal projesinin 2014 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön