26 / 04 / 2024

Moonlight Residence Çayyolu'nda da inşa edilecek!

Moonlight Residence Çayyolu'nda da inşa edilecek!

Ankara’nın kalbinde Moonlight Residence Özgün Turizm Yatırımları AŞ’nin örnek projelerinden biri olan Moonlight Residence, Ayrancı’dan sonra Çayyolu’nda da yükselecek..



Ankara’nın kalbinde Moonlight Residence Özgün Turizm Yatırımları AŞ’nin örnek projelerinden biri olan Moonlight Residence, Ayrancı’dan sonra Çayyolu’nda da yükselecek.


Firma, kredi kullanmak isteyenlere ise kolaylık sağlıyor Ankara’daki birçok önemli noktaya yürüme mesafesinde olan projede, vale, resepsiyon gibi residence hizmeti, VRF ile klima sistemi, tüm dairelere içme suyu sağlayan arıtma sistemi, akılı daire altyapısı, toplantı ve fitness salonu hizmet veriyor. Satılan dairelerin yarısını Aşağı Ayrancı’dan kopmak istemeyenler, diğer yarısını ise dairelerin yüksek kira getirişi nedeniyle yatırımcılar alıyor.


Özgün İnşaat, tünel, metro, otoyol, demiryolunun ardından konut sektörüne de atım attı. Konut sektöründe yeni olmasına rağmen Ankara, İstanbul ve İzmir’de 4 proje hayata geçirecek olan firma önümüzdeki ilk 5 sene 500 konut üretmeyi hedefliyor. Otel yapım ve işletimine de yoğunlaşan firma,  İzmir  Hilton Garden İnn Bayraklı projesinin Temmuz 2015’te açmaya hazırlanıyor. Ayrancı’da yükselen konut projesi Çayyolu’nda da yükselecek. Moonlight Residence projesi ile firma, Ankaralılar’ı ‘evlendirmeyi amaçlıyor.


KREDİ KULLANILABİLİYOR

Firma, ev sahibi olmak isteyen ancak kredi kullanmada sıkıntı yaşayanlar için bankalarla ‘Garantörlük Anlaşması’ yaptı. Bu anlaşma sayesinde henüz inşata yeni başlanmış olmasına rağmen müşteriler konut kredisi kullanabiliyor. Tüm satışlarda net alan üzerinden satış yapan firma, fiyatlara dairenin KDV fiyatını da içine dahil ediyor. Ankara’nın tam kalbinde olan Moonlight Residence konumu, kullanılan malzemeler ve residence hizmetleriyle tercih edilen projelerden biri olarak dikkat çekiyor.


Habertürk


Geri Dön