26 / 04 / 2024

Morgans Türkiye'deki ilk oteli '10 Karaköy'ü açtı!

Morgans Türkiye'deki ilk oteli '10 Karaköy'ü açtı!

Dünyaca ünlü Morgans grup Türkiye'deki ilk oteli olan '10 Karaköy'ü Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla açtı. 71 odalı butik otel Büyük Balıklı Han'da yer alıyor.



Los Angeles, New York, San Francisco, South Beach ve Londra’dan sonra Türkiye pazarına giren Morgans Grup, Büyük Balıklı Han’ın bulunduğu tarihi binada ilk otelini Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılımıyla açtı. Bakan Çelik, kurdele kesiminden sonra yaptığı konuşmada, “Bu kriz pompalamaya çalışanlara inat ülkemizin tanıtımını sektörle el ele verip en iyi şekilde yapıyoruz” dedi. Törene ayrıca Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak ve davetliler katıldı. Türkiye’de butik otel anlayışına yeni bir boyut kazandıracak 10 Karaköy A Morgans Original, İstanbul’un kültür ve tarih merkezi Karaköy’de yer alıyor.


19. yüzyılda hastane olarak kullanılan Büyük Balıklı Han’ın tarihi yapısı bozulmadan yenilenen binanın mimarlığını ödüllü mimar Sinan Kafadar- METEKS Grup üstlendi. Otelin sanat danışmanlığında ise Tuğba Doğan ve Evren Basık’ın imzası yer alıyor. 10 Karaköy A Morgans Original’da 71 oda yer alıyor. Otelde 25 Standart Oda, 17 Superior Oda, 24 Deluxe Oda, 3 Loft Suite, 1 Loft Terrace Suite ve 1 Penthouse bulunuyor. Konforun şık detaylarla harmanlandığı odalarda LED TV, kasa, iPod docking station ve espresso makinesi bulunuyor.


STAR


Geri Dön