16 / 04 / 2024

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.



MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Dünya mobilya trendlerinin belirlendiği I Saloni’de Avrupa ve uzak coğrafyalardan gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelen MOSDER üyeleri, önemli işbirliklerine imza attı.


Türkiye mobilya sektörünün hak ettiği yere gelmesi için maksimum seviyede çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Mobilya, Aksesuarları, Mutfak - Banyo Mobilyaları ve Tasarım Fuarı I Saloni’de sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.


I Saloni, yeni ticari ilişkilere ev sahipliği yaptı

MOSDER üyesi 8 firmanın katılım sağladığı dünyanın en büyük mobilya fuarı olan I Saloni, Avrupa’dan ve uzak coğrafyalardan gelen mobilya markaları ile sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Ticari ilişkilerin yoğun şekilde gerçekleştiği fuarda, Türk mobilya markaları tasarımlarıyla büyük beğeni topladı. Dünya mobilya sektörünün vizyonunu gün yüzüne çıkaran fuar kapsamında Türkiye mobilya sektörü, Türk mobilya stilini ve kalitesini dünya pazarına tanıtma fırsatı yakaladı.


İSMOB 2017’nin reklam çalışmaları Milano’nun her yerinde 

Ayrıca I-Saloni, 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 13. İstanbul Mobilya Fuarı–İSMOB 2017’nin yurtdışı tanıtım çalışmalarına da ev sahipliği yaptı. Malpensa Havalimanı’nda, fuar çevresinde ve metro istasyonlarında toplam 105 farklı noktada yapılan reklam çalışmaları davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 


I Saloni Fuarı’na katılan MOSDER üyesi firmalar ise Alfemo, Bellona, Casa, Çilek, İşbir, Kilim, Mobi, Vanessa. 




Geri Dön