18 / 04 / 2024

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.



Türkiye’nin öncü mobilya markalarını bir araya getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) öncülüğünde 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Mobilya sektörüne yeni bir hareket ve canlılık getiren MOSDER Mobilya Festivali, MOSDER üyesi 56 seçkin mobilya firmasının mağazalarında 30 Kasım’a dek devam edecek. Yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları, koltuklar ve daha pek çok ürün grubu seçeneklerini yüzde 70’e varan indirimler, sürpriz hediyeler ve fırsatlarla sunan MOSDER üyesi firmalar tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 


Evlenecek Çiftler Festivale Yoğun İlgi Gösteriyor

Tüketicilerin satın alma kararlarını etkileyen en önemli faktörlerden biri olan kampanyalar, özellikle  ev eşyası alırken indirimleri takip eden tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen MOSDER Mobilya Festivali de indirimleriyle evlenecek çiftler ve  ev eşyalarını yenilemek isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Festival kapsamında tüm ürün gruplarında indirimler ve fırsatlar olması özellikle yeni ev kuracak çiftlerin festivale olan ilgisini artırıyor. 


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER üyesi; ABC, Ada Avantgarde, Aldora, Alfemo, Allegro, Alpino, Area, Bellona, Boldera, Cardin Concept, Casa, Cennet, Çilek, Dessi,Doğtaş, Dilay, Ergül, Fatih Kıral, Family Group, Gala, İpek, İstikbal, İşbir, Kelebek, Kilim, Konfor, Ladin, Laressa, Leta Sandalye, Merinos, Misafir, MNS, Mobi, Mondi, Monessa, N Design, Newjoy, Nill’s, Odam, Polox, Rendi, Saloni, Serdi, Serhat, ŞKM, Teleset, Tepe Home, Türkmen, Vanessa, Vettore, Vira, Vize, Weltew, Yağmur, Yataş, Yatsan markalarının Türkiye çapındaki tüm mağazalarını ziyaret ederek festivalin avantajlarından yararlanılabiliyor. 





Geri Dön