20 / 04 / 2024

Mövenpick Hotel Ankara kapılarını açtı!

 Mövenpick Hotel Ankara kapılarını açtı!

Mövenpick Hotels&Resorts'un İstanbul ve İzmir'den sonra Türkiye'deki üçüncü oteli olan Mövenpick Hotel Ankara kapılarını açtı



İsviçre kökenli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels&Resorts'un İstanbul ve İzmir'den sonra Türkiye'deki üçüncü oteli olan Mövenpick Hotel  Ankara  kapılarını açtı.


Esenboğa Uluslararası Havalimanı’na 30 km uzaklıkta bulunan Mövenpick Hotel Ankara, aynı zamanda uluslararası şirketlerin merkez ofislerinin, bakanlıkların, hükümet binalarının ve lüks konutların yoğun olduğu Söğütözü Bölgesi'nin merkezinde yer alıyor. Mövenpick Hotel Ankara 176 odaya sahip.


Mövenpick Hotels&Resorts Operasyonlardan Sorumlu Avrupa Bölge Başkanı Ola Ivarsson yeni otellerinin açılışına dair şunları söyledi:  "Ankara markamız için çok önemli bir destinasyon. İstanbul ve İzmir'deki otellerimizden sonra uluslararası platformda istikrarlı büyümemizin en güzel kanıtı. Ankara’nın başarılı bir uluslararası ticaret merkezi oluşu Türkiye’nin küresel ekonominin dinamosu  algısını güçlendiriyor."


Mövenpick Hotel Ankara'nın  dış cephe tasarımı nazar boncuğunun yuvarlak formunu yansıtıyor. Otelin tam ortasındaki atriyumuve 12 kat üzerinde yükselen cam tavanı doğal gün ışığının içeri süzülmesini sağlıyor.


Otelde lcd televizyon, IP telefon, media merkezi, kablosuz internet bağlantısı ve laptop büyüklüğünde kasa gibi teknolojik imkanların sunulduğu 25'i executive oda ve 10'u süit olmak üzere toplam 176 oda bulunuyor. Ayrıca süitlerde ve 11 - 12'inci katlarda yer alan executive odalarda konaklayan misafirler. Executive Club Lounge'da ücretsiz ikramlar, toplantı odası kullanım hakkı ve özel check-in yapma gibi ayrıcalıklardan da yararlanabiliyor.


 Mövenpick Hotel Ankara'nın ayrıca 9 toplantı odası ile 6 bin 400 kişilik davet ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Lobi katında yer alan, ayrı bir giriş kapısı bulunan ve gün ışığını tüm parlaklığıyla yansıtan salon istenildiğinde üç ayrı toplantı odasına dönüştürülebiliyor.


Oteldeki Wellness Centre'da kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar odası ve en son teknoloji kardiovasküler ekipmanların yer aldığı fitness salonu bulunuyor. Otelde ayrıca uzman masör ve masözler tarafından arındırıcı masaj terapileri de uygulanıyor.

Habertürk


Geri Dön