19 / 04 / 2024

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.



Açılışa, MSN Turizm Genel Müdürü Sayın Nejat Erbil Ağman, Şube Müdürü Halil Safi Bahşi, Metro Travel Acentalar Sorumlusu Tolga Tükenmez, Yurtiçi Turlar Müdürü Yılmaz Polat,  İzmir  Metro Travel Müdürü Mehmet Diş, İzmir Metro Turizm Bölge Müdürlüğü'ne temsilen MSN Turizm. Girne Karşıyaka Subesi'nin acılısını seçkin davetlilerin katıldığı Terminaller Müdürleri Mete Fidan ve Cihat Can Giirlevik ile İzmirliler katıldı. 


Açılan 'TURSAB A Belgeli' turizm seyahat acentesinde, Metro Turizm ve Travel olarak tüm ürünlerin pazarlanacağını belirten yetkililer, "Metro otobüslerinin biletlerinin yanı sıra IDO ve BILETIX biletleri, yurtiçi ve yurtdışı otel, tur ve tatil rezervasyonları, Cruise Gemi seyahatlari, kültür turları ile İzmir halkına Girne Karşıyaka'dan dünyaya açılan pencere olarak hizmet verecektir" şeklinde konuştu. 

Sabah Egeli


Geri Dön