18 / 04 / 2024

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi Mehmet Gümüş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Gümüş tarafından kuruldu. 


Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi iş konusu;  1.Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin yapılabilecegi isler ve LisanslıHarita ve Kadastro Mühendislik Bürosu isleri yapmak ve anasözleşmesindeyazılı işler




Geri Dön