25 / 04 / 2024

Muammer Bakkaloğlu, Kayseri Develi'ye öğretmenevi yaptıracak

Muammer Bakkaloğlu, Kayseri Develi'ye öğretmenevi yaptıracak

Kayserili hayırsever işadamı Muammer Bakkaloğlu, Develi ilçesine öğretmenevi yaptıracak



Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, makamında düzenlenen protokol imza töreninde, Kayserili işadamlarının hayırsever olduklarını, bu özellikleri nedeniyle de onlarla gurur duyduklarını söyledi.

Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar hayırsever insanlara rastlanamayacağını ifade eden Bilici, şöyle devam etti:

"Hayırseverlerimiz daha önce Develi ilçemize hastane ve okullar yaptırmıştı. Şimdi de hayırsever işadamımımz Muammer Bakkaloğlu, öğretmenevi yaptıracak. Kendisine öğretmenlerimiz ve milli eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum. Tabii hayırseverimizi biz de yalnız bırakmayacağız. Öğretmenevinin temelini Develi Belediyesi attı, inşaatı hayırseverimiz bitirecek. Biz de iç tefrişatını yapacağız."

Bilici, işadamlarının hayır işlerine yöneldikçe kazançlarının da arttığını belirterek, Kayserili işadamlarının artık birbirlerine "hayrın kadar konuş" diye espri yaptıklarını anlattı.

İşadamı Muammer Bakkaloğlu da Allah'ın kendilerine hayır yapacak lütfu verdiğini dile getirerek, "İnşallah öğretmenevimizi hep birlikte bitireceğiz. Kurdelesini da kesebilirsek ne mutlu bize" dedi.

Konuşmaların ardından öğretmenevinin yapımına ilişkin protokol, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, işadamı Muammer Bakkaloğlu, Develi Kaymakamı Enver Ünlü ve Develi Belediye Başkanı Recep Özkan arasında imzalandı.

Yaklaşık 450 bin TL'ye mal olacak öğretmenevi için Muammer Bakkaloğlu'nun 250 bin TL harcama yapacağı öğrenildi.
AA


Geri Dön