28 / 03 / 2024

Muammer Emanet kimdir?

Muammer Emanet kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Değerleme Müdürü olan Muammer Emanet kimdir? Muammer Emanet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Emanet, ne zamandan beri bu şirkette değerleme müdürü olarak görev alıyor?



Muammer Emanet kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2005 yılında mezun olan Muammer Emanet, 2006 yılı başı itibariyle gayrimenkul sektöründe çalışmaya başlamıştır. 2007 yılı Eylül ayına kadar Boğaziçi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vektör Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarında görev almıştır. 2007 yılı Eylül ayı itibariyle Colliers International’a katılmıştır. 


Muammer Emanet, Colliers International danışmanlık departmanında danışman olarak gayrimenkul değerlemesi, finansal fizibilite, pazar araştırma ve konsept geliştirme raporlarından sorumlu olarak 2,5 yıl çalıştı. Birçok ulusal ve uluslararası kuruluşa değerleme, fizibilite, pazar araştırması ve konsept belirleme raporlarının hazırlanmasında görev aldıktan sonra 2010 yılında Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Değerleme Departmanı Müdürü olarak göreve başlamıştır. 


Muammer Emanet 2005 senesinde başlamış olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını 2009 yılında tamamlamış, yine aynı yıl içerisinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun gayrimenkul değerleme uzmanı lisansını almıştır.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde  İstanbul  ’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti vermektedir.




Geri Dön