27 / 04 / 2024

Mudanya Köksal Sahil Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Mudanya Köksal Sahil Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Köksal Sahil Evleri Mudanya'da doğuyor... Room İnşaat tarafından inşa edilen Köksal Sahil Evleri 8 blokta toplam 160 konuttan oluşuyor. Projede daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor



Mudanya'da Room İnşaat tarafından inşa edilen Köksal Sahil Evleri 8 blokta toplam 160 konuttan oluşuyor. Projede daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor

Romm İnşaat, Bursa Mudanya'da 8 blokta toplam 160 konuttan oluşan yeni bir projeye başlıyor. 16 bin metrekarelik arsa üzerinde net 104 metrekare ile 277 metrekare arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alacağı Köksal Sahil Evleri Projesi'nin inşaatına Eylül 2010'da başlanacak. 160 daireden 32'sinin dubleks olarak planlandığı Köksal Sahil Evleri'nde dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede uygulanan kampanya ile 36 ay vadeli 0 faizle konut satışı yapılırken,60 aya ise yüzde 0.63 faiz oranı ile banka kredisi kullanılabiliyor. Köksal Sahil Evleri'nde tüm daireler deniz görmekle birlikte, bahçe ve teras gibi kendine özgü ekstra avantajları da barındırıyor. Her daireye en az bir araçlık otopark yeri ayıran projede 10 bin metrekarelik iç avluda bahçe seviyesinde hiçbir araç park edemiyecek.

İç avluda araç trafiği yok, dinlenme ve eğlence alanları var
İç avlu tamamen dinlenme ve sosyal alan olarak ayrılıyor. Projenin sosyal donatıları arasında fitness salonu, çocuk oyun alanları, koşu parkuru, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı ve açık kafe vitamin bar yer alıyor. Köksal Sahil Evleri Projesi İDO Mudanya iskelesine yakın mesafesinde bulunuyor.

Projede tüm daireler deniz görüyor
Tüm evlerin deniz manzaralı olduğu proje, kumsal ve teras keyfi sunuyor. Projede yarı olimpik yüzme havuzu, 20x5 metrelik kapalı yüzme havuzu da bulunuyor.
Sabah Emlak

www.koksalsahilevleri.com

 

 


Geri Dön