29 / 03 / 2024

Mudanya'da konutlar lükse yöneldi!

Mudanya'da konutlar lükse yöneldi!

Bursa'nın değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Mudanya- Burgaz, kaliteli konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Mudanya, sezonluk yer olmaktan çıkıp, dört mevsim oturulacak bir ilçe konumuna yükseldi.



Bursa'nın değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Mudanya- Burgaz, kaliteli konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Oksijen bakımından dünyanın sayılı bölgeleri arasında gösterilen Mudanya, sadece yaz tatilini geçirmek için gidilen bir yer olmaktan çıkıp, dört mevsim huzurla oturulacak bir ilçe konumuna yükseldi. İnşaat firmaları da müşterilerin talepleri doğrultusunda lüks konut projelerini bir biri ardına hayata geçiriyor. 


Mudanya-Burgaz bölgesinde birçok kaliteli projeyi hayata geçiren Tugay İnşaat'ın ortakları Tugay Köse ve Halim Balıkçı "Halkımız artık yeni bir daire alacağı zaman ince eleyip sık dokumaya başladı. 


Yeni bir daire almayı düşünen vatandaşlar, güvenlikli bir site olmasına özen gösteriyor. Bunun yanında otopark, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuklar için oyun alanları ve sosyal alanların da olmasına dikkat ediyorlar. Yüksek kalitede yaşamın temelini başarılı bir konut projesi oluşturuyor. Tugay İnşaat olarak bizde vatandaşlarımızdan gelen talepleri iyi analiz edip, başarılı projelerle onları buluşturuyoruz" diyerek halkımızın lüks konuta yöneldiğini, bunun da hayata geçirilen önemli projeleri şekillendirdiğini belirtti. 

Bundan yaklaşık üç yıl önce Mudanya-Burgaz bölgesinde konut projeleri yapmaya başlayan Tugay İnşaat, ortaya koyduğu satış grafiğiyle de ev alan kişilerin güvenini kazandığını gösteriyor. 


Sabah Bursa




Geri Dön