27 / 04 / 2024

Mudanya'ya yeni sanayi sitesi yapılacak!

Mudanya'ya yeni sanayi sitesi yapılacak!

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta, Mudanya’da hizmet veren iki sanayi sitesinin yetersizliği üzerine esnafla bir araya gelerek, yeni sanayi sitesinin yapımı konusunda görüştü...




Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, sanayi esnafını tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.


Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta, Mudanya’da hizmet veren iki sanayi sitesinin yetersizliği üzerine esnafla bir araya gelerek, yeni sanayi sitesinin yapımı konusunda görüştü. Toplantıda, esnafı bir çatı altında toplayacak olan büyük ve modern bir sanayi sitesini gündeme getiren Aktürk, şehir içinde kalan sanayi sitelerinde ortaya çıkan gürültünün çevredeki vatandaşları rahatsız ettiğini söyledi.


Bölgelerinden daha uzağa taşınmak istemeyen esnafı dinleyen Aktürk, yeni sanayi sitesinin yeri konusunda Aydınpınar bölgesinde inceleme yapılacağını belirtti. Aktürk, yer konusunda anlaştıkları takdirde çalışmaların başlayacağını ifade etti.


“Mudanya hedefini turizmden yana koysa da, ilçemize kesinlikle bir sanayi sitesi gerekiyor” diyen Emir Ali Usta ise, “Biz kimseden beş kuruş para ve yardım istemiyoruz. Biz o sanayi sitesini en iyi şekilde yaparız. Nasıl ki Güzelyalı’da kapalı pazar yerini yaptık, burayı da yaparız, ancak yer meselesinin çözülmesi lazım” diye konuştu.


Bursa'da Bugün


Geri Dön