25 / 04 / 2024

Muğla Datça'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Datça'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Datça Mal Müdürlüğü, İskele Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Günü Birlik Tesis Alanı imarlı arsanın satış bedeli 7 milyon 8 bin TL olarak belirlendi.



TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Datça Mal Müdürlüğünden:


1 - Muğla ili Datça İlçesi sınırları içerisinde bulunan Hazineye ait aşağıda tapu kaydı yazılı taşınmaz malın satışı, 2886 sayılı Yasanın 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizasında belirtilen tarih ve saatte Datça Malmüdürlüğü makam odasında toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır.

2 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için; gerçek kişilerin, ikametgah ilmuhaberlerini ve nüfus cüzdan fotokopisi (aslı İhaleye başlanmadan önce ibraz edilecektir), tüzel kişilerde noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri, vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletnameyi ayrıca satın almak istedikleri taşınmaz mallara ait yatıracakları teminat makbuzlarını veya banka teminat mektuplarını (2886 sayılı Yasaya uygun) teyit yazısı ile birlikte ihalenin başlama saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmek zorundadır.

3 - 4706 sayılı Kanun gereğince, Hazine tarafından yapılan satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgelerden vergi, resim ve harç (K.D.V, karar pulu, tapu harcı) alınmaz, Satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süre ile Emlak vergisine tabi değildir.

4 - Şartname mesai saatleri içerisinde Malmüdürlüğünde ücretsiz görülebilir.

5 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

6 - Yapılacak ihalelerde Posta yoluyla veya elden gönderilmesi halinde yine aşağıda belirtilen ihale gün ve saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına ulaştırılması gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlarda postadaki gecikmelerden ihale komisyonu sorumlu değildir. Telefaksla ve elektronik posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

7 - Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir. İrtibat telefon: (0252) 712 21 50

İlan olunur.


S. No:1

Taşınmaz Dosya No:***********

Mahalle/Köy:İskele Mahallesi

Cinsi:Arsa

Ada:191

Parsel:50

İmar Durumu:Günü Birlik Tesis Alanı

Yüzölçümü Metrekare:3.504,00 m2

Haz. His.:Tam

Tahmini Bedeli (TL):7.008.000,00.-

Geçici Teminatı (TL):7.008.000,00.-

İhale Tarihi:28.09.2016

İhale Saati:14.00



Geri Dön