24 / 04 / 2024

Muğla Menteşe'deki gazetecilere TOKİ'den müjde!

Muğla Menteşe'deki gazetecilere TOKİ'den müjde!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe'deki basın mensuplarının konut sahibi olması için TOKİ Başkanı ile görüştüklerini ve olumlu yanıt aldıklarını açıkladı. İşte Öztürk'ün açıklamaları...



AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Menteşe’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıda Menteşe 2. Etap  TOKİ  konutları ile ilgili bilgi veren Milletvekili Öztürk, şehit yakınları, gaziler ve Menteşe’de görev yapan basın emekçilerinin toplu konuttan faydalanabilmeleri için gerekli çalışmalara başladıklarını açıkladı.


Menteşe’ye yapılacak olan ikinci etap TOKİ çalışmalarıyla ilgili konuşan Öztürk, “15 günde bir TOKİ başkanının yanına gidiyoruz. Menteşe’ye bin 148 adet toplu konut yapılacak. İkinci etap TOKİ projesi tamamlandı. 40 günlük ihale süreci var. İhale süreci tamamlandıktan sonra büyük ihtimalle Nisan ayında TOKİ için ilk kazma vurulacak” dedi.


Öztürk “Toplu Konut İdaresi ile görüşmelerimiz sürüyor. AK Parti’nin iki Muğla milletvekili olarak özellikle TOKİ konusunda işin çok sıkı takipçisi durumundayız. Menteşe’de bulunan şehit yakınları, gaziler ve basın emekçileri için de toplu konut yapılacak. Bununla ilgili TOKİ Başkanı ile görüştük. Olumlu yanıt aldık. Gazeteci arkadaşların talepleri doğrultusunda toplu konut çalışması yapılacak” dedi.

Sosyal medya üzerinden AK Parti il ve Menteşe İlçe Başkanlığına yönelik iddiaları da değerlendiren Öztürk “Son günlerde bazı internet sitelerinde teşkilatlarla ilgili asılsız haberler yer almakta. Kaynağı dahi belli olmayan bu haber sitelerini ve sahte sosyal medya hesaplarını dikkate almıyoruz. Genel merkezde bunları dikkate almaz. Bir milletvekili olarak hiçbir teşkilatla uğraşmam. İl ve ilçe bakanlarına müdahalede bulunmam. Her il ve ilçe başkanıyla çalışırım” dedi.


Hürriyet Yerel


Haber Son Dakika Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Meııteşe'de bölgenin mimari özelliklerini taşıyan TOKİ konut sayısı bin 148'e çıkarıldı. Konutların olduğu bölgede sosyal alanlar, spor salonları, yeşil alanlar ve havuzlar yapılacak" dedi.Öztürk, Menteşe Öğretmenevi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Meııteşe'de görev yapan gazetecilere, gazilere, şehit yakınlarına ve engelli vatandaşlara uygun şaıtlan taşıyanlara TOKİ konutları yapılacağını kaydetti.Vatandaşların kısa süre içerisinde konutlarına kavuşması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Öztürk," 15 günde bir TOKİ Başkanının yanına gidiyoruz. Menteşe'ye bin 148 adet toplu konul yapılacak. İkinci etap TOKİ projesi tamamlandı. 40 günlük ihale süreci var. 


İhale süreci tamamlandıktan sonra büyük ihtimalle Nisan ayında TOKİ için ilk kazma vurulacak" dedi.Öztürk. Meııteşe'de yaşayan şehit yakınları, gaziler, engellilere ve basın mensupları için de toplu konut yapılacağını anlatarak, bununla ilgili TOKİ Başkanı ile görüşme yaptıklarını ve olumlu yanıt aldıklarını dile getirdi.Göreve geldikleri günden itibaren Muğla'nın menfaatleri için çalıştıklarına işaret eden Öztürk, "Meııteşe'de bölgenin mimari özelliklerini taşıyan TOKİ konut sayısı Bin 148'e çıkarıldı. Konutların olduğu bölgede sosyal alanlar, spor salonları, yeşil alanlar ve havuzlar yapılacak" diye konuştu.Öztürk, toplantının ardından geçen hafta Ankara'da misafir ettiği 48 gençlik taraftar demeği üyeleri ile bir araya geldi.Demek üyeleri buluşmada Milletvekili Oztıirk'e Muğlaspor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken Öztürk de Mıığlaspor başta olmak üzere Muğla'da sporun gelişimine katkı sağlamaya devanı edeceklerini kaydetti.


Son Dakika



Geri Dön