18 / 04 / 2024

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, “Tüm hırsızlıklar imardan geliyor” açıklamasını MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmazkaya eleştirdi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin "En büyük hırsızlıklar, kötülükler, belalar imardan geliyor" açıklamsının yankıları sürüyor. Konuyla ilgili olarak MHP  Ankara  İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya değerlendirmede bulundu.


Muhalefetten Mehmet Özhaseki ye imar sorusu!


MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Bakan Özhaseki’nin açıklamasını cesur bir davranış ve acı bir gerçeği kabulleniş olarak değerlendirdi. Çetinkaya, “Sayın Bakan’a ‘keyfi imar çalışmalarında, başında bulunduğu bakanlığın bugüne kadar yapmış olduğu uygulamalar hakkında ne düşünmektedir’ diye sormak istiyorum” dedi.


Muhalefetten Mehmet Özhaseki ye imar sorusu!


Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, Bakan Özhaseki'nin açıklamasını eleştirdi. Yılmazkaya, "Sayın Mehmet Özhaseki hükümetin bir bakanı. Ankara ve İstanbul’u adres gösteriyor. Ankara ve İstanbul’daki belediye başkanları iktidar partisinden. Bir şeyler olduğu belli ve bunu dile getiriyorlar. O zaman gereğini yapsınlar, niye bekliyorlar. Söylemekle olmaz. Vatandaş bunu zaten onlara şikayet ediyor, bu açıklamayla o zaman onlar kime şikayet etmiş oluyor" şeklinde açıklama yaptı.


Hürriyet 




Geri Dön