26 / 04 / 2024

Muhammet Balta: Beton ve asfaltsız yol kalmayacak!

Muhammet Balta: Beton ve asfaltsız yol kalmayacak!

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta TOKİ sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada 5 yıl içinde bütün mahalle yollarının asfalt ve beton yapılacağının sözünü verdi




AK PARTİ Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet beraberinde İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Belediye Meclisi adayları ve partililerle birlikte, Hürriyet Mahallesindeki Kahvehanede vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar özellikle mahalle yolları ile ilgili sorunlarını dile getirdiler. Belediye Başkan Adayı Balta, burada mahalle sakinlerine mahalle yollarının alt yapısı yapılarak 5 yıl içinde tümünün asfalt olacağının sözünü verdi. AK Parti Adayı Balta beraberindeki partililerle birlikte TOKİ'de oturan vatandaşları ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de 30 Mart yerel seçimleri için destek istedi.  TOKİ  de oturan vatandaşların ilk olarak TOKİ yolunu sordular ve bu yolun yapılmasını istediler. 


AK Parti Belediye Başkanı Adayı Muhammet Balta da TOKİ sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; "İnşallah 30 Mart'ta Vakfıkebir Belediyemizi iktidar gücüyle buluşturacağız. Göreve gelir gelmez ilk olarak TOKİ yolunun tamamını asfaltlayacağız. Bunun sözünü burada sizlere vermek istiyorum. 

Biz söz veren, vaat eden ve sonrasında hesap veren bir başkan olacağız."


Karadeniz'den Güne Bakış


Geri Dön