23 / 04 / 2024

Muhammet Şaşmaz kimdir?

Muhammet Şaşmaz kimdir?

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz kimdir? Muhammet Şaşmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Şaşmaz ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Şaşmaz..



Muhammet Şaşmaz kimdir?

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"25.05.1960 Dalaman İlçesi’nin Şerefler Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu aynı köydeokudum. 1978 yılında Dalaman İlçesi’nde ticarete başladım. 1982 yılından 2009 yılına kadarSHP, CHP saflarından siyaset ve sandık görevlisi olarak görev aldım. 


1985-1987 yıllarıarasında devlet işinde çalıştım. 1994- 2000 yılları arsında iki dönem Dalaman Ziraat OdasıBaşkanlığı görevinde bulundum. 1988-2000 yılları arasında bir dönem CHP parti yönetimindegörev aldım. 2009 yılından buyana CHP bünyesinden Dalaman İl Genel Meclisi olarak görevyapmaktayken 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde DalamanBelediye Başkanı olarak seçildim.


Evli ve 2 erkek çocuk babasıyım."


Başkanın mesajı:

"30 MART 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Dalaman Halkının gösterdiği teveccüh ile Dalaman Belediye Başkanı olarak seçildim.Yaptığımız seçim çalışmaları boyunca bana ve ekibime gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm Dalaman Halkına teşekkürü bir borç bilirim.


Seçim süreci boyunca birbirini kırmadan hakaret etmeden sadece yapacakları hizmeti anlatarak propagandalarını yürüten diğer tüm parti adaylarına ve gönüllülerine sevgilerimi saygılarımı sunar teşekkür ederim.Artık seçim yarışı sona erdi.


Bu görevi aldığımız günden itibaren Dalamanımıza en iyi hizmeti yapmak için gece gündüz durmadan çalışacağız.Dalamanı önümüzdeki süreçte bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.


Mazbatamı aldığım günden itibaren ben sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil tüm Dalamanın Belediye Başkanıyım.Bu görevi görev sürem boyunca tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla tüm Partilerin yetkilileriyle tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileriyle ve Tüm Dalaman Halkı ile beraber istişare içerisinde olarak yürüteceğim.


Amacımız Dalamanı en iyi hizmeti yaparak Halkımızın rahat huzurlu ve refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır."






Geri Dön