26 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu: Ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörü önceliğimiz!

Muhittin Selvitopu: Ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörü önceliğimiz!

İzmir Karabağlar'da Başkan Sıtkı Kürüm'ün yerine CHP'den aday gösterilen ve seçimi kazanan Muhittin Selvitopu, mazbatasını aldıktan sonra, öncelikli olarak ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektöründeki sorunlara eğileceği mesajını verdi...



İzmir Karabağlar'da Başkan Sıtkı Kürüm'ün yerine CHP'den aday gösterilen ve seçimi kazanan Muhittin Selvitopu, mazbatasını aldıktan sonra, öncelikli olarak ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektöründeki sorunlara eğileceği mesajını verdi. Gerek AK Parti, gerekse diğer partilerle seçim yarışının çok demokratik bir havada geçtiğini ifade eden Muhittin Selvitopu, "sahada zaman zaman arkadaşlarla karşılaştık. Gayet centilmence bir yarış oldu. Aı*tık rozetimizi bil" kenara bırakıp parti gözetmeksizin 480 bin seçmenimize hizmet için kollan sıvayacağız" diye konuştu. 


'En büyüğüz' 


Nüfus bakımından kentin en büyük ilçesi olan Karabağlar'daki yerel seçim yarışından zaferle çıkan CHP'li Muhittin Selvitopu, mazbatasını alıp Karabağlar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğunda ilk olarak ulaşım, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörünün sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı'yı ziyaKarabağlar'da seçimi kazanan CHP'li Selvitopu, "Parti rozetini bir kenara bırakıp herkese eşit mesafede hizmet edeceğim" dedi ret eden Karabağlar Belediyesi'nin yeni Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşık 25 yıldır Fahrettin Alta/da oturan ve çalışan biri olarak insanların sıkıntılarını yakından bildiğini anlattı. Yerel seçim yarışında AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan ve diğer adaylarla demokratça seçim yarışını sürdürdüklerini ve bu yönüyle Karabağlar'da güzel bir tablo oluşturduklarını söyleyen Selvitopu, "Sahada zaman zaman arkadaşlarla karşılaştık. Gayet centilmence yarıştık" dedi. 


Seçimler öncesinde hazırladıkları çalışma programı doğrultusunda öncelikli olarak bahsettikleri 3 konu üzerinde duracaklarını vurgulayan Selvitopu, "Ancak biliyorsunuz ki belediyeye ilk girdiğinizde mali durumu nedir, personel durumu nedir, onu gözden geçirmemiz lazım. Hedefte seçim sürecinde belirttiğimiz işleri mutlaka gerçekleştirmek var" dedi. Selvitopu, mazbatasını aldıktan sonra Karabağlar Başkanı olarak, "Rozetimizi bir kenara bırakıp herkese, parti gözetmeksizin hizmet edeceğim" dedi.


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön