26 / 04 / 2024

Muhsin Albayrak kimdir?

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..



Muhsin Albayrak kimdir?

Muhsin Albayrak, 1999 yılında İstanbul‘'da İnşaat ve Otomotiv sektöründe hizmet vermeye başlayan AB GRUP İNŞAAT'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Muhsin Albayrak, aslen Bitlisli.


Son günlerde, sahip olduğu Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak'ın mesajı şu şekilde;


Muhsin Albayrak'ın mesajı:

"AB YASAM EVLERİ projesini yaptığımız, Yenibosna –Radar arazimizi de 2007'de almamıza ragmen elimizdeki projelerin yoğunluğundan dolayı 2013 yılında başlamış bulunmaktayız. Biz şirket olarak; dürüstlüğü ilke edinmiş, müşteri memnuniyeti ve dualarını almak bizlere ciddi anlamda güç vermektedir. 


Şirketimiz kuruluşundan bugüne kadar eksiksiz bir şekilde kendini yenileyerek büyümeye devam etmektedir. Şirketimize ait “HES” (Enerji Projeleri) mevcut ve devam etmektedir. Bizleri takip edin ve güvenin; Siz Değerli Müşterilerimize layık olmaya çalışacağız."



Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin Albayrak'ta!





Geri Dön