19 / 04 / 2024

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Manisa Belediyesi'ne devrediliyor!

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Manisa Belediyesi'ne devrediliyor!

Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek 21 dönümlük sosyal alanın görüntüsünün ilçeye yakışmadığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün parkın Büyükşehir Belediyesi ile yeniden hayat bulacağını açıkladı.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci ilçe ziyaretinde atıl durumdaki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı gezdi. İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek parkı inceleyen Başkan Ergün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, daire başkanları, Demirci eski Belediye Başkanı İhsan Temel, Demirci Koordinatörü Kazım Aysan eşlik etti. Koordinatör Kazım Aysan, Başkan Ergün’e park hakkında bilgi verdi. Aysan, parkın Büyükşehir Belediyesi’ne devredileceğini belirterek, ilçe halkının daha aktif şekilde kullanabileceği bir hale gelmesini istedi.

Demirci İçin Güzel Bir Sosyal Alan Olacak

Parkı gezen Başkan Ergün, 21 dönümlük alanın atıl bir durumda olduğunu belirterek, bu alanın daha güzel şekilde değerlendirilebileceğini söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içindeki kıl çadır, kafeterya ve yeşil alanları gezen Başkan Ergün, “ Yol kenarlarına koruma yapmalıyız. Parkın içindeki aydınlatmalar da çok eksik. Park özel bir işletmeciye verilmiş. Burası Demirci için çok güzel bir sosyal alan olabilir. Parkı yenileyerek halkın kullanımına sunacağız. Önce çevreyi kapatmalıyız, sonra aydınlatmalarla burayı canlandıracağız” diye konuştu. Demirci’deki öğrenciler için de sosyal bir alan oluşturacaklarını kaydeden Başkan Ergün, yapılacak proje çalışmasıyla kullanışlı bir alan yapılacağını dile getirdi.

Başkan Ergün’e Keman Resitali

Park alanında inceleme yapan Başkan Ergün’e yapılan keman resitali güzel bir görüntü oluşturdu. Parkın içindeki bir kemancı Başkan Ergün’e özel olarak keman çaldı. Ayrıca Demirci eski Belediye Başkanı İhsan Temel’de kemanla yaptığı şovla herkesi şaşırttı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön