24 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl ev fiyatları!

Muhteşem Yeni Yüzyıl ev fiyatları!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Toplam 192 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl ev fiyatları 480 bin TL' den başlıyor.



Sosyal alanları içerisinde projede kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilliyor. Projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 


Toplam 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisden meydana gelen projede ödeme planı kapsamında peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesi bulunan proje lokasyon bilgisi kapsamında Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması belirlenen projede daire büyüklükleri minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendi.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön