24 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. Toplam 192 adet daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.



Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri projesinde kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, voleybol, basketbol, mini futbol, tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam bulunuyor.


6 ticari alan ve 9 ofisin de yer aldığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri projesinde 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı yer alıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri projesinde kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başlandı. Projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor. 


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön