26 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl fiyatları!

Muhteşem Yeni Yüzyıl fiyatları!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeni Yüzyıl fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Toplamda 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana gelen Muhteşem Yeni Yüzyıl'da peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de yükseliyor.


Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesi olan  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunuyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl  Ceylan İnşaat  imzası taşıyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekareden oluşuyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe'de kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön