18 / 04 / 2024

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları toplam 192 adet daireden meydana geliyor.



Ceylan İnşaat imzası taşıyan  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.


3 bin 339 metrekare arsa üzerine inşa edilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ’nda meyve bahçesi, voleybol, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, hamam, kamelya alanı, fitness center, basketbol, mini futbol, yürüyüş parkuru, şok havuzu, tenis sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları, , kapalı otopark, SPA, sauna mini sinema salonu, oyun parkı gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 192 konuttan ve 15 ticari üniteden oluşuyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede konut alanları 91 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Yeni Yüzyıl Evleri iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön