26 / 04 / 2024

Mukadder Başeğmez: Gerçek dönüşüm Şişli'de yaşanmalı!

Mukadder Başeğmez: Gerçek dönüşüm Şişli'de yaşanmalı!

AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, " 274 bin nüfusuyla İstanbul'un en şanslı, belediye yatırımları bakımından ise en geri kalmış bölgesi Şişli " dedi...



AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, "274 bin nüfusuyla İstanbul'un en şanslı, belediye yatırımları bakımından ise en geri kalmış bölgesi Şişli" dedi.


İstanbul'un göbeğinde, Türkiye'nin en az belediye hizmeti alan bölgesinin Şişli olduğunu belirten AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, "25 mahallesi içinde Harbiye, Nişantaşı, Meşrutiyet ve Teşvikiye gibi ünlü mahalleleriyle Şişli akıllarda cilalı imaj devrini yaşarken geri kalan 22 mahallede sıradan hizmetler bile götürülemiyor. Çöp kamyonlarının giremediği daracık sokaklarda kentsel dönüşüm yapılamıyor. Çünkü belediye 10 yıldır halkı tapu sözü vererek kandırmış, ne müteahhit girebiliyor, ne TOKİ. Ortada vatandaşın tapusu yok. On binlerce insan bu şekilde mağdur edilmiş. Daracık sokaklara hasta olunca ambulans giremiyor, yangın olunca itfaiye, ya deprem olsa? Allah muhafaza" diye konuştu 


HER TARAFI KENAR VE VAROŞ


Şişli'nin güzel yerleri, güzel mahalleleri olduğuna değinen Başeğmez, “Yani hiç çalışmasan da o güzellik olacak. Valikonağı Caddesi, Nişantaşı buralar güzel semtler. İstanbul’un merkezi Şişli. Ama yazık ki merkezi kenarları var. Her tarafı kenar. Her tarafı varoş. Feriköy, Kuştepe, Fulya, Paşa Mahallesi. Say sayabildiğin kadar” dedi. 


BİZİM OYLARIMIZI ALMIŞ  


Başeğmez, “Şişli'de toplumun en alt ve üst kesimi barış içinde yaşıyor. Ancak hovardalığı Sayın Sarıgül yapıyor. Bundan dolayı onu dışlamayan, ötekileştirmeyen bir anlayışla orda bizim oylarımızı almış. Şimdi biz geldik, oylarımız geri geliyor” diye konuştu. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön