19 / 04 / 2024

Mukadder Başeğmez: Gerçek dönüşüm Şişli'de yaşanmalı!

Mukadder Başeğmez: Gerçek dönüşüm Şişli'de yaşanmalı!

AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, " 274 bin nüfusuyla İstanbul'un en şanslı, belediye yatırımları bakımından ise en geri kalmış bölgesi Şişli " dedi...




AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, ilçenin İstanbul'un göbeğinde, Türkiye'nin en az belediye hizmeti alan bölgesi olduğunu belirterek "274 bin nüfusu ile nüfus açısından İstanbul'un en şanslı, belediye yatırımları bakımından ise en geri kalmış bölgesi" dedi. 

Başeğmez, seçim çalışmalarını sürdürdüğü vatandaşla buluşma toplantılarında «25 mahallesi içinde Harbiye, Nişantaşı, Meşrutiyet ve Teşvikiye gibi ünlü mahalleleriyle Şişli akıllarda cilalı imaj devrini yaşarken geri kalan 22 mahallede sıradan hizmetler bile götürülemiyor. Çöp kamyonlarının giremediği daracık sokaklarda kentsel dönüşüm yapılamıyor. 

Çünkü belediye 10 yıldır halkı tapu sözü vererek kandırmış, ne müteahhit girebiliyor, ne TOKİ. Ortada vatandaşın tapusu yok. On binlerce insan bu şekilde "mağdur edilmiş. Daracık sokaklara.hasta olunca ambulans giremiyor, yangın olunca itfaiye, ya deprem olsa? Allah muhafaza» diye konuştu Şimdiye kadar pek çok seçime girdiğini anlatan Başeğmez, "Gerçekten Ak Parti'ye karşı olağanüstü bir teveccüh ve güzellik var. Geçen Kadir Topbaş Bey ile gezdik otobüsün üstünde. Kadir Topbaş 'elhamdülillah' demekten, heyecanlanmaktan milleti selamlamayı unuttu. En sosyetik kesimden gecekondu kesime kadar halk bizi destekledi. Allah için Kadir Bey de çok seviliyor. Bu millet nankör değil, bu millet yapılan hizmetlere karşı nankörlük yapmaz, mayası temizdir. Bu millet ihaneti affetmez, nankörlüğü affetmez. O bakımdan gördüğüm kadarıyla olan biten işleri dikkatle takip ediyor ve hizmet değerlerini bağrına basıyor. Çok iyi, çok güzel bir atmosferle karşı karşıyayım. Bana çok kişi diyor ki git hemşehrim evinde yat ne dolaşıyorsun, yorulma boş yere sen buranın başkanısın diyor. Bu defa tamam diyorlar" ifadelerini kullandı. 



Anadolu'da Vakit


Geri Dön