19 / 04 / 2024

Mulson Yaşam Evleri'nde ısınma, aidat ve elektrik faturası ödenmiyor!

Mulson Yaşam Evleri'nde ısınma, aidat ve elektrik faturası ödenmiyor!

West Orion Grup'un İzmir'de hayata geçirdiği ikinci proje olan, 54 daire ve 5 villanın bulunduğu Mulson Yaşam Evleri'nde aidat, elektrik faturası, yakıt parası ödenmiyor. Projede son 29 daire şanslı sahiplerini bekliyor.



Yapımına Nisan ayında başlanan ve kısa bir süre içinde hızla ilerleyen Güzelbahçe'deki Mulson Yaşam Evleri'nde, son 29 daire şanslı sahiplerini bekliyor. 

Toplam 7 bin 720 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan projede 140 ile 165 metrekare arasında değişen büyüklüklerde satışa sunulan 3+1 daireler ile 290 metrekarelik 5 ayrı villa, bölgenin en lüks konutları arasında yer alıyor. Şu ana kadar toplam 4 blok halindeki konutların yarısının tamamen tükendiği Mulson Yaşam Evleri'ndeki daireler, 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


İLKLERİN PROJESİ

 Önümüzdeki Şubat ayında müşterilerin oturmaya başlayacağı projenin 2016 yılının başında ise tamamen bitirilmesi planlanıyor. 

Keyifli bir hayat sürmek için fıtness salonu, spa merkezi, yüzme havuzu, çatı bahçeleri ve 24 saat kameralı güvenlik gibi her ayrıntının düşünüldüğü projedeki müşteriler, aidat, elektrik faturası ile yakıt parası ödemekten de kurtuluyor. 

Elektriğin, Güneş Enerji Santralinden alınması sayesinde daire sahipleri ısınma ve soğutma için para ödemediği için 650 lira tasarruf sağlayacak. 

West Orion Grup Yönetim Kurulu Başkanı Koray Bayar, Türkiye'nin ilklerini barındıran çok özel bir proje hazırladıklarını söyledi. Projenin ana temasının "Katta Müstakil Yaşam" olduğuna dikkat çeken Bayar, misafirlerinin dairede otururken aynı zamanda müstakil bir villa yaşamı süreceklerini ifade etti. 


ÖZEL SİSTEMLER 

Mulson Yaşam Evleri'nde teknolojik gelişmelerden de yararlandıklarını söyleyen Bayar, "Projemizde kaçıncı katta olursanız olun, kapınızdan dışarı çıktığınızda güneş ve hava ile temasınız başlıyor. Bu Türkiye'de bir ilktir, örneğin, Mulson Yaşam'da kapatıldığında bütün dış dünya ile ilişkinizi kesecek panjurlar yerine, marin perde sistemleri var" dedi. 

Koray Bayar, şöyle devam etti: "Bu bölgenin ilk yeraltı otoparkı da bu projede. Ancak bize göre projenin en farklı özelliği elektriğimizi güneş enerji santralımızdan üretip siteye vermemiz. Tabi ki ısınırken de ısı pompası kullanıyoruz. Bu tür sitelerin en büyük derdi işletme giderleridir. Peyzaj, havuz, spa merkezi bakımı, çevre aydınlatma, güvenlik, kapıcı ve bahçıvan gibi personel giderleri, neredeyse küçük bir ev kirasına yakın maliyet oluşturur. 

Bizim sitemizde bu aidat giderleri olmadığı gibi, daire sahipleri elektrik faturası, ısınmak ve soğumak için yakıt parası da ödemiyorlar. Bütün anlattıklarım müşterilerimize aylık 650 lira tasarruf sağlıyor."


HaberTürk Egeli


Geri Dön